Da, poti ramane gravida si mai grav este ca te poti imbolnavi foarte grav, fiindca nu aveai voie sa faci sex minim 6 saptamani dupa avort. Nu poti lua pilula de a doua zi in primele 6-8 luni dupa un avort, asadar, nu exista optiunea asta. maine mergi neaparat la ginecologul care ti-a facut avortul pentru o consultatie amanuntita. Si respecta pauza de 6 saptamani obligatorie. daca esti insarcinata, de data asta vei fia 100% obligata sa nasti.
Ai grija ca poti ramane usor acum din moment ce ai trecut printr-o intrerupere de sarcina
Prima data se poate numi greseala, apoi se numeste prostie, indiferent cat de saraca esti.
Nici acum nu te-ai învățat minte. Degeaba îți spunem noi ce să faci că tot ce te taie capul vei face.
Da poti ramane. Nu inteleg de ce persisti sa faci prostii de genul asta...si la 2 saptamani dupa un avort. Ma rog.
Postinorul e in jur de 80 lei ...ambele pastile ca nu se cumpara separat.
Incearca totusi sa iei azi nu maine. Teoretic poti in 72 de ore (3 zile) dar cu cat iei mai repede, cu atat mai bine.
Si pe bune ma fata, du-te la ginecolog sa iti recomande niste anticonceptionale daca prezervativul nu va place. Si urat si din partea lui sa vrea sa faca fara prezervativ stiind ca tu tocmai ce ai trecut printr-un avort...nu prea ii pasa de tine, asa-i?
Asta numai daca ne raportam la efectele medicale ...ca daca ne referim si la sechelele emotionale...e nasol. Eu asta cred sincer, ca nu da doi bani pe ea.
Chiar daca ea ar fi fost cea care ar fi vrut fara... daca o iubea si o respecta, refuza politicos si ii spunea sa-si bage mintile-n cap!
Din pacate si eu sunt de acord q tine daca o respecta si o iubea nu accepta el mai ales dp ce s-a intamplat, cred ca pentru el e gen o persoana de consumatie.Imi pare sincer rau sa sp asta sper din tot sufletu sa ma insel
Nu cred ca ne inselam nici unul. Si zicea bine ale23f, bine ca de avorturi au bani, dar de un anticonceptional nu
Nu mai stau sa ma stresez ca o iau cu capul. Intrebarile de aici ma fac serios sa ma gandesc daca se mai merita sa aduci copii pe lumea asta. Daca iese si al meu tampit? )) Sau ma apuc sa fac pana o iesi unu normal la cap
Oricum, respect 0, iubire 0 ...totul e 0 barat in relatia asta a lor.
Nu putem si nu este corect sa judecam pe nimeni, a fost alegerea ei si trebuie sa i-o respectam si sa ii raspundem la intrebare pe care ne-a pus-o dar putem sa ii dam un mic sfat ca pers de langa ea nu are nici macar urme de respect pentru ea, o trateaza ca pe o dama de consumatie din cate am inteles
A nu, ca nu era neaparat vorba de ea. Azi nu stiu ce am de ma enerveaza toti cu intrebarile lor aberante.
Eu nu judec oamenii, daca a facut avort foarte bine, dreptul si alegerea ei.
Problema mea e cu oamenii care nu invata din ce li se intampla si persista in aceleasi greseli. Pentru ei nu mai am compasiune si intelegere.
Sfatul meu pentru ea e sa-si bage mintile-n cap si sa faca ochii mari ca e cam luata de proasta de partenerul ei de viata. Foarte bine ai punctat tu : dama de consumatie. Fix asta e.
Dap toti avem dreptu sa alegem ce facem cu viata noastra,dar asa bine avem dreptu sa invatam din greseli, sincer nu vreau sa critic dar nu aveam nici macar ceea mai mica vina copilu ala, daca parintii au fost inconstienti nu trebuia sa fie el omorat, dar e alegerea ei, dar sa incerce sa reflecteze la modul in care o trateaza pers de langa ea nu e tocmai ok
Nu cred ca poate fi vb de a fi judecat. Este un site public, la care oricine are dreptul sa isi exprime parerea, parintii mei, fratele meu de 14 ani, colegele mele de la birou, etc., motiv pentru. care ea si-a expus problemele de natura personala, foarte intime chiar aici. De aici a inceput totul. Nu te poti astepta sa fii laudat, pupat si imbratisat. Asta se poate intampla in momentul in care vii si spui " mai uitati ce am patit, sunt suparata, afectata din pct. de ved. psihic, nu pot sa uit, ce as putea face"- ehh, atunci lucrurile ar fi stat altfel. Dar in cazul acesta, cand vii cu o astfel de intrebare, avand in vedere cele de curand petrecute, sa fi pregatita pentru. tot ce se va mai scrie.
Sper, pentru ca eu nu cred ca si-a pus pana acum problema de partenerul ei. Sunt sigura ca o va lua prin surprindere ce am spus noi aici despre el.
Cu siguranta va fi surprinsa dar o va si durea destul de tare, dar in viata primesti si lovituri chiar si din partea celor care nu te astepti
Probabil nu are pe cineva aproape cu care sa vb sa se descarce, sa ii dea un sfat..cred ca asta este motivul pentru care a pus aceasta intrebare pe un site public
Bun, atunci apelam la varianta asta. Dar intrebarea pe care a postat-o pe mine una m-a scos din minti. Asa cum au aparut "complicatii" cu mama, asa poate sa o ia de manuta, sa o duca in alta camera si sa-i puna si ei niste intrebari. Ca de ferit nu mai are de ce sa se fereasca, deja mami e constienta ca nu e virgina. A impartasit oare si prietenului ei durerea care a avut-o? Nu cred ca e vb. doar de faptul ca nu are cu cine sa vb., ci ca nu stie cum sa vb., cum sa adreseze o intrebare. Avem acces la internet enervant de mult. Decat sa ceara pererea unor pers. straine, mai bine cauta diferite site-uri ce pun accent pe aceasta problema. Mai bine merge la medicul de familie si poarta cu acela o dicutie, indemnata poate de acesta va merge si la ginecolog. Sunt atatea variante iar ea prefera sa se destainuie noua. Eu daca-i zic sa se arunce de pe bloc( Doamne Fereste) asta inseamna ca exact asa trebuie sa si procedeze?!?
Deci : acum 6 luni am fost la ginecolog pentru anexita, doamna doctor mi-a zis ca raman greu gravida pentru ca am uter retrovers, am tinut tratament totul ok, l-am cunoscut pe acest baiat, el fiind rrom(nu am nimic cu ei)binenteles ca toata lumea era impotriva mea si a lui cu relatia asta.Am ramas gravida pentru ca el nu vroia sa isi puna prez si pentru ca si eu am fost vinovata ca nu am luat anti, aveam 7sapt, cand a auzit familia mea au inceput certurile si toate cele, eu nu am vrut sa dau copilul afara m-am certat cu mama pe chestia asta destul de rau pentru ca ea nu I'll suporta pe prietenul meu pentru ca e tigan ca e sarac ca familia lui e asa etc si nu eu chiar nu sunt amarata deloc cum zic altii, am dat copilul afara pentru ca a inceput mama sa ameninte ca angajeaza oameni sa ii omoare etc si chiar o cred in stare de asta si de aceea am ales sa I'll dau afara sa nu ii faca rau lui pentru ca I'll iubesc. Faza cu sexul s-a intamplat pentru ca nu I'll mai vazusem de ceva timp p si am avut interzis sa ies afara din casa asta la 23 de ani, deci nu sunt copila nu sunt amarata, nu criticati aiurea pentru ca nu aveti nici un drept, daca vroiam sa fiu curva eram curva dar am ales sa iubesc un singur baiat si sa imi fac o familie cu el dar nu se poate.
In cazu asta mama tha ar trebui sa se gandeak ca numai ai 2 ani si ai dreptu sa alegi pe cine iubesti
Daca nu va place prezervativul, puteti folosi ovulele spermicide Contracept-M. Au acelasi rezultat ca un sterilet, in combaterea sarcinii. Ce nu combat ele, BTS.
Nu poti ramane insarcinata daca el nu a ejaculat inauntrul tau.
4 saptamani dupa un avort nu trebuie sa faci sex fie protejat sau neprotejat! si da poti sa ramai insarcinata, ai facut greseala o data si nu te-ai invatat minte? de anticonceptionale ai auzit? prezervative? sau ia niste pelicule chinezesti, du-te la un planning familial mai bine si ti le da gratis
Este posibil sa fii...fiecare baiat in timpu actului sexual elima un lichid care se cheama lichid preejaculator care contine la randu lui spermatozoizi, dar la fel de bine este posibil sa fi scapat. Daca iei pilula d a 2 zi dp 3 zile nu are efect, ea se i-a imediat in ziua urmatoare dupa actul sexual neprotejat. Sper ca te-am ajutat, sa ai grija de tine, ca un micut sfat foloseste prezervativul, copilul nu are nicio vina:*:*:*
Elimina**** scuze m-am grabit
Faza e ca aseara am facut, si azi ma duc la farmacie sa o cumpar, dar acum nu stiu pe care sa le iau Escapelle sau cealalta, am inteles ca Escapelle costa in jur de 60-70 ron, cealalta e una singura 60ron si trebuie sa iau doua..nici nu am momentan bani sa le cumpar pe amandoua, deci pana la urma o sa iau Escapelle.El tot imi zice ca nu am cum sa raman iar.dar cu cine am vb mi-a zis ca e cam 100% sa fii ramas..ai un id de mess sa vb mai multe? chiar simt nevoia sa vb cu cineva...
Trimite-mi id tau prin mesaj si iti voi da eu add
Escapelle e cea mai buna
Da poti ramane.barbatul inainte de a ejacula are o secretie alba care contine de doua ori mai multi spermatozoizi.ai grija! daca mai iei si pastila de a doua zi te distrugi total.de la o intrerupere de sarcina poti sa faci infectii daca nu e facuta cum trebuie iar alte pastile pot duce la infectiile alea.dar pastila de a doua zi poti sa o iei in maxim 72 de ore.fii mai atenta.nimeni nu te judeca ca nu a fost cineva in locul tau.dar fii doar mai atenta!
Printr-o simpla navigare pe net, am dat intamplator de acest site si implicit de acesta intrebare. Mi-am creat un cont tocmai in dorinta de ati putea raspunde. Dupa modul in care ti-ai formulat intrebarea imi pot da seama ca te poti considera o persoana saraca din pct. de ved. al inteligentei cat si financiar. Ma fato, tu esti sanatoasa la cap?!? Sunt familii care isi doresc sa poata avea un copil si depun eforturi pentru asta iar tu, il scoti ca pe un ca_t! Vizavi de dorinta ta de a avea acest copil enorm de mult, hai sa fim seriosi. Proabil daca ar fi fost asa, intrebarea ta ar fi sunat gen" in ce masura ma poate afecta pe viitor acest lucru, daca aveti idee?", nicidecum daca poti ramane insarcinata "again" expunandu-ti problemele materiale ca nu iti poti cumpara ce e necesar. De intreruperea de sarcina au fost bani?!? Iar citind ca este prima inrerupere de sarcina, se poate intelege ca vor mai fi altele. U cat de mult te iubesti si pretuiesti pe tine insuti? My advice: scapa de acest boyfriend si gandeste-te bine la ce iti doresti u in viata, pe cine vrei sa ai aproape si cum iti doresti sa traiesti. Iar asa-zisele "complicatii cu mama" nu te scuza, asta drept dovada educatia pe care ai putut-o primi de la mama ta. App, nu sunt o tanti trecuta de ce-a de a2a tinerete de ti-am scris aceste lucruri, ci sunt doar o pers. de 23 de ani nemultumita de ceea ce intamplator intalnesti, citesti, auzi, etc