| Anonimms128 a întrebat:

Am o întrebare TPU, vă rog să nu mă judecați, doar întreb. Am găsit doi pui de pisică pe stradă, au în jur de o lună cred, ca sunt micuți dar au ochii deschiși și cred ca au conjunctivită, au ochii puțin roșii și li se lipesc. Pot pune picături de ochi uman (Tot pentru conjunctivită), la pisică? Sau cum le pot vindeca?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Cine crezi ca e idiot sa te judece? Du-i la veterinar, caci conjunctivita este diferita la pisici fata de oameni.

| Anonimms128 explică (pentru minrest):

I-am spalat la ochișorii cu ceai de mușețel, Acum le-au trecut am observat ca sunt mai bine acum

| minrest a răspuns (pentru Anonimms128):

Ma bucur. Fii cu ochii pe ei, conjunctivita e o boala grava la pisici. Te respect.

| Anonimms128 explică (pentru minrest):

Mulțumesc frumos, Am fost la veterinar mi-a dat ceva picături pentru pisoi acum sunt mai ok!

8 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ti-ai luat animale de casa, trebuie sa le duci la Veterinar, indiferent ca par sau nu sanatoase. Si animalele au nevoie de vaccinuri si controale de rutina.

| Anonimms128 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Am fost cu ele la veterinar mi-a dat picături pentru ochii să le pun de 2 ori pe zi

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Anonimms128):

Bravo! Ai vazut ca nu te-a muscat veterinarul?
Trebuia sa te duci din prima zi cand le-ai adoptat.

| Anonimms128 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Da am fost cu ele dar m-am gândit ca, Poate le vindec acasă dar nu e așa, Acum sunt bine!

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Nu cred ca ar fi bine. Cel mai bine este sa ii duci la veterinar, poate nu au conjunctivita ci alte infectii care nu provin neaparat de la ochi, se poate si de la urechi.