| 321Sunshine123 a întrebat:

Am o intrebare urgenta! poate par cam absurd dar imi este frica sa dorm singur si am 14 ani in aprilie sa las lumina aprinsa ar consuma mult curent nu stiu ce sa fac si cred in Dumnezeu Amintesc ca nu am televizor in camera! va rog dati-mi sfaturi bune si va rog sa nu va radeti de mine.Multumesc funda*!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| dutzy_2100 a răspuns:

E o chestie de obisnuinta te'ai obisnuit asa din copilarie. Daca dormi pe intuneric te odihnesti mai bine happy in plus ce ti se poate intampla? Iti spun eu: nimic! Stii ca poti sa-ti invingi frica? Sa nu-mi spui ca nu. Dumnezeu spune că prin El suntem mai mult decât biruitori!

Si atunci nu vei pati nimic! Incearca sa te pui pur si simplu in pat si sa inchizi ochii fara sa te mai gandesti la faptul ca e intunerichappy!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ar trebui sa discuti cu psihologul scolii.

| constantyna a răspuns:

Nu te speria, stai linistit! Poti dormi singur foarte bine.Si cu lumina stinsa.Citeste niste rugaciuni inainte de a stinge lumina, gandeste-te ca nu ti se poate intampla nimic rau, si, daca vrei, exista niste lampi micute fluorescente, cu stecher, ce le poti avea in camera, dau o lumina f blanda, si consuma f putin curent electric, care se pun in priza, costa f putin, vreo 4-5 ron(chinezesti).

| Anonim69 a răspuns:

Cumpara-ti o veioza de camera si las-o aprinsa, pe baterii.sau cum vrei.Frica e omeneasca, las` ca nu-i tragedie!

| AndreDy a răspuns:

Si mieeee...doar ca sunt cu 2 ani mai mica big grin
intunericul ascunde chestii ciudatee laughing
deci eu am rezolvat
am mai luat pe cineva cu mine in camerawinking
Eu mi-am luat porcusori de guineea dar eu iti recomand un hamster
hamsterul este animal nocturn si face un pic de galagie noaptea si asa stii ca mai e cineva cu tine, chiar daca e un hamster
pacaleste-te singur
auzi un zgomot
vai ce a foost? mi-e fricaaaa! poti sa te pacalesti singur... aaa era doar hamstiwinking
Sper ca te-am ajutat stiu ca e f naspa sa iti fie frica sa dormi singur
Sau poti sa iti iei o mica luminita de aia de pus in priza. dar la mine nu a functionat big grin