| winter a întrebat:

Am o mare dilema dacă pot să-i spun așa. Mai nou am fost la orl și după acea consultație mi s-a zis ca am o sinuzita și o deviație de sept. Doamna de acolo mi-a prescris un tratament pe care l-am luat dar din păcate nu și-a făcut efectul deloc adică tot Respir greu. Alt doctor mi-a prescris tot medicamente precizând ca "au efect mult mai bun decât cele precedente", le-am luat și din nou nu și-a făcut efectul, am ajuns la concluzia ca medicii nu știu ce sa zică iar eu am ajuns la concluzia ca trebuie sa ma operez de deviație de sept deoarece am cam toate simptomele. Întrebarea mea este dacă operația este complicata? Sincer e nasol sa nu poți respira normal iar de la asta sa te ia dureri de cap, sa nu te poți concentra, sa nu poți dormi noaptea cum trebuie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Poți să iei toate medicamentele de pe piață, tot rămâi cu deviația de sept

| Antonela30 a răspuns:

Pai... daca ai peste 18 ani, te poti opera, iar operatia nu este complicata... si pe langa asta, din cate stiu eu, stai internat doar 2 zile. Cel mai bine ar fi (daca alegi operatia) sa cauti un cabinet particular cu cel mai bun doctor. Eu cand am fost la cotrol, mi s-a zis ca am deviaie de sept si mi s-a recomandat doar operatia; nu mi-a prescris niciun medicament. happy