| PrincessLilith a întrebat:

Am o mare dilema:
Englezii beau CEAI CU LAPTE iar americanii mananca la micul dejun LAPTE CU CEREALE SI UN PAHAR DE SUC.Intrebarea este: cum de nu fac aceste fiinte diaree? Cum? Trece peste nivelul meu de intelegere. Or fi constipati?
Fundalove struck

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Rockart a răspuns:

Dacă eşti obişnuit de mic să mănânci aşa nu are cum să îţi faci rău. E o cântăreaţă de muzică populară care are părul foarte lung şi de când e mică îl spală cu săpun de casă şi arată superb. Asta fiindcă e obişnuită. Dacă ne-am băga nouă aşa ceva în cap... nu ştiu dacă ar avea acelaşi efect pe care îl are asupra părului ei. Asta ca exemplu.

4 răspunsuri:
| SDC a răspuns:

Pentru ca asa siau invatat organismul, bine nici eu daca dupa ce mananc cereale cu lapte beau suc nu patesc nimic, incearca si ai sa vezi ca nu patesti nimic!

| KinoAndreea a răspuns:

Sunt de aceeas parere cu "SDC" si "Georgesbro"...big grin.
Dar eu in vacanta de vara am mancat 3 inghetate si am baut un pahar cu apa...nu vrei sa stii ce ma durea burta de muream.laughing

| Mihaiadamache a răspuns:

Depinde de stomacul lor.Eu unul pot bea bere si sa mananc iaurt sau lapte, si nu am nimic.La fel si dimineata beau lapte cald cu suc de portocale stors!

| JustRisa a răspuns:

Tu asta ai vazut in filme nu? du-te si tu intr-o casa la americani si o sa vezi ca nu mananca cereale cu lapte si apoi beau suc laughing... daca ai vazut asta intr-un film cred ca e pus paharul cu suc pe masa doar de decor... doar nu crezi ca acolo vaca da lapte de ala care daca il bei poti sa mananci 1kg de mere si nu patesti nimic.

Întrebări similare