| BunnyBrain a întrebat:

Am o mare mare problema. Am stranutat si aveam un ac de capsator in gura indoit drept *Nu intreba de ce am facut asta* Si nu stiu daca l-am inghitit. Totusi era mic cam atat. Daca l-am inghitit ce se va intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aoleuuu! Daca l-ai inghitit ai grija ca este la fel de periculos ca atunci cand inghititi un os de peste! Du-te la un doctor sa iti faca ceva ca poate in vede printr-o ecografie sau ceva ala! Mai bine te duci la spital ca sa iti zica daca il ai in burta... Daca il ai in burta ar trebui sa te operezi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aoleeuuu! Du-te la spital ca sa iti faca ceva ca poate ti-l vede in stomac si daca e acolo trebuie sa te opereze! Este ca autinci cand ingiti un os de peste?