| andisor000 a întrebat:

Am o mare problema...
Acum cateva zile am facut amigdalita pultacee si am inceput tratamentul cu antiobiotice...seara trecuta am iesit pe afara cu prietenii...intre orele 20:30 si 22:30 am mancat 1 punga de seminte, o gogoasa cu ciocolata si niste fructe...La ora 22 trebuia sa iau antibioticul iar la 00:00 meicamentul pentru refacerea florii intenstinale ...la 1 mam trezit ca imi era greata.mam dus la baie si am vomitat, corpul meu parca se forta sa dea tot afara, ma durea gatul si inima, dupa care ma durea sub limba. Am vomitat din 2 in 2 ore pana la 6 cand ma auzit mama si mia dat niste Metocroplamid si o lamaie.
Mia trecut greata dar cand ma ridic brusc, ragai putin cu voma, iar acum am facut diaree. La 10 trebuie sa iau medicamentul dar nu stiu daca inca mai am bolul alimentar de aseara in stomac si nu vreau sa vomit iar.
Ce as putea sa fac sau sa mananc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MiculPaharut a răspuns:

Asa se manifesta corpul cand esti racit foarte tare si poate fi si de la unele pastile asa am patit-o si eu citeste prospectul si vezi daca provoaca greturi sau diaree

3 răspunsuri:
| GreenSky a răspuns:

Mergi la farmacie, o sa iti dea ceva care sa calmeze greata!

| vali1985 a răspuns:

MiculPaharut,are dreptate.
Citeste prospectul medicamentelor si vei vedea ce reactii au.
Sanatate!

| karsivan a răspuns:

Eu zic sa incerci cativa biscuiti sarati si o ceasca de ceai de menta apoi sa iei pastilele