Ce e aia sa nu te duci la doctor? Altii au facut operatii grele si proceduri foarte dureroase, tu ai luat pastile. Nici pe alea nu le-ai luat bine, daca a revenit boala; TBC revine doar daca nu urmezi bine tratamentul. Du-te la doctor, vezi ce ai, daca e nevoie faci tratament iar. Sa zaci si sa mori de TBC e mai greu decat o suta de tratamente.
Nu mai vb prostii am respectat tratamentul si nu a fost zi in care sa nu il iau nu cred ca ști cum e sa ai 19 ani si sa vezi cum scuipi sânge.Nu sti cat de infecte sunt spitale din Craiova.imi este atât de frica nu știu ce sa fac eu in spital nu intru
Iarta-ma dac-am gresit, vezi ce zice medicul, nu anticipa. Nu se stie ce ai exact. Nu poti sa iei o trimitere in alt oras?
Sistemul de sănătate este același in toată țara. Mulțumesc de sfat si scuze daca am fost nepoliticoasa nu imi sta in caracter doar ca eram foarte speriată. Nici macar nu știu sigur dacă era sânge sau ceva din gat dar masimt mult bine si nu tusesc nu ma doare spatele etc.Sunt foar spetiatsperiată să nu apară iar si de aceia fac asa nu este tocmai usor sa stai in spital si sa iei 20 si ceva de pastile pe zi sa ai zile in care sa nu poti sa le mai înghițit eu oricum sunt o persoana slăbită si firava la 45 de kg.Frica apare când te gândești ca poti sa o transmiteți si la alți eu una am luat o de la un coleg di am avut noroc ca am fost negativă si nu am putut sa trimit.o sa tin cont de sfat si o sa ma duc sa imi fac o radiografie pulmonară. Boala poate sa apara dupa 6 luni de cand am terminat ttratamentul sau este prea de vreme?
Din cate stiu eu, nu reapare asa repede, daca a fost urmat corect tratamentul. Stii mai bine decat mine ca asta e un tratament care se urmeaza exact. Sa nu iti fie frica ca dai boala, se ia numai de catre oameni slabiti, predispusi la asa ceva. Eu cred insa ca te-ai vindecat. Am un stil cam dur, imi cer scuze. Multa sanatate!
Mario1996 întreabă: