Poate ai vreo problema cu circulatia. Sangele nu apuca sa transporte oxigen. verifica-ti tensiunea la un medic, fa un control la inima si chiar analize in general.
Pai, sa nu ai un inceput de astm...
Te sfatuiesc, sa te prezinti la medic
Sanatate!
Sincer nu stiu.Cred ca mai bine ai merge la un consult medical.Ai putea sa ai o problema respiratorie! Succes!
Salut! am avut si eu aceeasi problema; mi-a aparut brusc(nu era chiar brusc doar ca eu nu am perceput semnalele); este vb de claustrofobie care este legata cu anxietatea, panica si toate astea se declanseaza in perioade de stres, lungi suferinte "sufocate"in indiferenta; urmareste daca probleme persista si daca da atunci trebuie sa te vindeci; eu m-am vindecat cu lectura de specialitate, exercitii de respiratie, fizice usoare, autocontrol, mult autocontrol:se mai zice ca trebuie sa iei "de piept"o problema atunci cand o ai daca vrei sa scapi de ea si uite asa am facut eu, punandu-mi la incercare controlul si "batandu-ma"cu boala:am luat avionul, ceea ce pentru mine era de neconceput; prin ex de respiratie si autocontrol(apa sa o ai mereu la indemana)am reusit sa inving aceasta problema; mi-am zis"aici aer este destul si daca ceielalti pot atunci si eu pot!". succes
Cred ca e vorba despre claustrofobie. Dar daca spui ca nu ai avut aceasta problema pana acum 7 zile, inseamna ca aceasta ipoteza cade. Dar totusi citeste acest articol
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t80500.html
Sper ca te va ajuta. Te pup