| AlinArabu a întrebat:

Am o mare problema, cine ma poate ajuta: astazi am realizat ca am o buba un pic mai mai mare ca un bob de mazarepe anus. Nu pot sa imi dau seama ce este, poate fi cos doar ca nu are nimica alb in varf, este pur si simplu o umflatura rotunda. Ea nu se afla pe fund, se afla pe anus. Ce sa fac pentru ca imi e foarte rusine sa merg la medic.Va rog sa rasundeti numai daca stiti si aveti cunostiintele necesare pentru a da un sfat in aceasta categorie. Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Cred ca este vorba de hemoroizi.Ar trebui sa mergi la un medic.Este si la farmacie unguent special pentru acest lucru, dar poate ca nu sunt hemoroizi.

| ionelushh a răspuns:

Salut
am avut si eu asa ceva
prima data a fost ca un cos, fara sa aiba cap.
apoi a crescut cit o pruna mare...am avut acea buba cum zici tu... vreo 5 ani.nu ma durea doar ca creste fara dureri.
apoi intr-o dimineata a curs ceva de acolo, dupa aia in vreo 3 zile s-a transformat intr-un furuncul de toata frumusetea...
l-am spart, am urmat un tratament, si gata
dar parerea mea e sa mergi la un doctor.sa nu astepti ca mine atita timp.
este mai indicat un control.,

| AlinArabu explică:

Eu va inteleg pe toti, nu zic ca nu e asa, doar ca mii foarte rusine sa merg la doctor. Si inca o chestie, eu am mai avut aceasta "buba" de vreo cateva luni care a disparut dupa aproximativ 4-5 zile. Deci era la fel ca aceasta, doar ca a disparut.

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns (pentru AlinArabu):

Ciao,nu trebuie sa-ti fie rusine sa mergi la doctor,ce Dumnezeului! esti si tu baiat in toata firea si doar nu esti de la tara!(numai aia sunt fara educatie si considera ca e rusine sa te intorci cu cracii in sus la dr.). Curaj! Gndeste-te ca e mai bine sa previi decat sa tratezi! cred ca ce ai tu se numeste hemoroid (daca se agraveaza o sa te doara de nu o sa mai poti sta in fund si o sa mai si sangereze ). Sunt o gramada de unguente si de supozitoare la plafar pentru hemoroizi,dar impotant ar fi daca te-ai prezenta la un medic,caci poate nu e un hemoroid, ma intelegi? nu mai sta si du-te acum pana nu se agraveaza ceva, Doamne fereste! hai sanatate multa!

| AlinArabu explică (pentru ImiPlaceSaEnervezLumea):

Multumesc foarte mult! O sa merg dupa Craciun. Inca odata multumesc!

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns (pentru AlinArabu):

Cu multa placere!happy

| Maria1189 a răspuns:

Cred ca ai un inceput de hemoroid. Te sfatuiesc sa mergi la doctor cat mai repede!