| Soffiko a întrebat:

Am o mare problema cu catelusul meu. Sunt mai multe catele in calduri si nu il mai pot stapani. Ce pot sa fac? Sunt niste pastile pe care i le pot administra, pentru a se linisti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Nu există pastile pentru câini ( masculi), ci pentru femele(pentru a nu mai fi fertile pe o perioadă determinată de timp). Dacă te deranjează așa de tare, castrează-l, e singura măsură pe care o poți lua.

9 răspunsuri:
| Andreea1199 a răspuns:

Buna! Si eu am avut un catel si schelalaia! Trebuie ne-aparat sa te duci la veterinar!
!
Multa bafta!

| funyartist a răspuns:

Cel Mai bine ar fi sa îl lași sa îs facă treaba pentru ca dacă tu i-ai da pastile acelea practi ai baga in el fara sa vrea... plastic. Meri pe calea naturală si urmează ciclul viețiilaughing dar cel mai bine lăsa sa își facă treaba

| Soffiko explică:

Merci mult @Andreea1199

| 0vidius a răspuns:

Lasa-l sa se duca si el la ele, instinctul primar sta deasupra celorlalte numai sa ai grija sa nu mai fie si alti caini ca sigur se iau la "bataie". Viata de caine... dar nici macar o satisfactie sa aiba sad? Si stai linistita ca catelele nu-i vor face nimic raulaughing

| Alternaviti a răspuns:

Ce veterinar ma? nu este adevarat trebuie sa il ti in casa pana ii trece dau daca veri sa il lasi afara te sfatuiesc sa stai cu el poate fi calcat de o masina daca stai la oras

| LaLaura a răspuns:

@ Alternaviti, cățeii ( masculii) sunt mereu în călduri, când simt o femelă în călduri, sigur că o să vrea, a adevărat că au și ei o perioadă de 2 ori pe an când sunt mai "hot", dar în principiu mereu sunt așa, nu ai cum să aștepți ca "să treacă".

| Soffiko explică:

@LaLaura din pacate oamenii din parcul meu sunt inconstienti si isi plemba catelele peste tot. @Ovidius bineinteles ca o sa-l dau la "fetite", asteptam sa intre catelusa unei vecine in calduri.Pe mine ma deranjeaza ca nu-l mai pot stapani, si fuge si trebuie sa-l alerg.

| LaLaura a răspuns:

Soffiko, nu sunt inconștienți, ei n-au treaba cu câinele tău, tu trebuie să ai grijă de al tău, și ei de al lor. Acum dacă cățeaua este în călduri n-ai voie să o plimbi? dar ce în carantină, cățeaua e în călduri aproape 1 lună...

| 0vidius a răspuns:

Cainele meu(un husky) l-am scapat odata din lesa si doua zile l-am cautat de nebun tot din cauza unor catele care erau in calduri a fugit.Noroc ca a venit singur innapoi dar cam zdremtuit cred ca s-a batut cu alti dulai care l-au fugarit inapoi acasa.In perioada asta si primavara cainii sunt aproape de nestapanit.