Sunt total de acord cu justmeandyou. In cel mai rau caz iti apar din nou, si mai mergi o data sa ti-i cauterizeze. Dar posibilitatea asta e destul de redusa, pe cand sansa de a scapa de ei e mai mare. Ce ai de pierdut? Procedura in sine e simpla, rapida si nu doare. Dermatologul poate decide in cunostinta de cauza ce tratament sa aplice, ca asta e meseria lui. Sanatate!
Am avut si eu problema asta si am incercat doar tratamente naturiste, rostopasca, creme pe baza de aloe vera si sincera sa fiu dintr-o data m-am trezit ca nu ii mai am. La mine au aparut intr-o perioada in care eram foarte obosita si stresata si cred ca de fapt au disparut in momentul in care am inceput sa consum suplimente si organismul si-a revenit. Vezi asta http://aloeveraforever.ro/......pe-antena2
Eu am reusit sa scap de ei dupa o perioada de "ungere" cu suc de rostopasca de mai multe ori pe zi. Am mai citit de un alt tratament: usturoi pisat, sau frecarea negilor cu usturoi. Nu te da batut, poti scapa de ei si fara "prajala"
TREBUIE sa te duci la dermatalog. caci daca mai stai mult o sa se mareasca si mai tare, eventual o sa iti mai apara pe langa. scuze, dar alta varianta nu ai. fundita?
anonim_4396 întreabă: