Roagate si Tu incearca sa mergi la Biserica...eu intr-un timp cand mergeam la biserica eram foarte relaxatsi ma simteam foarte bine.
Ai avut vreun soc, ti-a facut cineva vreun rau sau ai ramas fara o persoana draga? Uneori asa se explica unele iesi ca ale tale.Am si eu iesiri de genul, dar sunt din cauza stresului in mare parte si din unele neplaceri prin care am trecut cu fostul sot.Incearca sa vorbesti cu un psiholog,ii va face bine. Sper sa nu ai conceptia pe care o aveam si eu la varsta ta,adica "doar nebunii merg la psiholog,eu nu-s nebun". Pentru ca am gresit gandind asa,cu psihologul ai un dialog simplu, prin care tu te descarci iar psihologul incearca sa vada ce apasare ai tu pe suflet.
p.s Ai iubit pe cineva si te-a respins? sau ceva de genul? Esti complexat in unele privinte? Cam astea sunt cauzele in general, intr-adevar sunt si exceptii.
Eh, sigur trec astea, uneori imi vine si mie sa urlu, doar asa, ca nu mai suport pe nimeni in jurul meu si vreau liniste si pace, sa stau cateva ore in lumea mea. :) Poate ne vine cu varsta si trece, naiba stie. Eu de obicei cand simt asta, fac ceva ce-mi place si ma relaxeaza. Imi pun piesele favorite, ma apuc de citit, imi pun filmul preferat, ma uit la poze pe flickr (unele zici ca-s pe alte planeta facute, asa-s de frumoase) sau pur si simplu stau si ma gandesc la fel si fel de lucruri pe care le-am trait pana acum. Cred ca o doza de rebeliune ne trebuie, sa nu fim nici prea moi. :))
Uite ceva calmant, ce-mi place la nebunie: http://www.youtube.com/watch?v=_km0u64OLng :)
BigLike întreabă: