S-a scris de multe ori aici ca nu poti nici slabi si nici ingrasa numai in anumite parti ale corpului. Dar voi tot nu intelegeti.
Cand te ingrasi, de obicei pui prima data pe burta si apoi in rest.
Cand slabesti, incepi de la extremitati si ultima e burta. Nu stiu sa-ti explic medical de ce se intampla asa.
Poate ar trebui sa ridici numarul de calorii. Dar sub control. Ai grija sa nu te ingrasi mai mult decat ai fost.
Este imposibil să te îngrași doar Intr un anumit loc. Ce i drept, unele persoane sunt predispuse sa stocheze grăsime în anumite părți ale corpului ( spre ex burta sau solduri ) dar nu e o chestie atât de des întâlnită. Întrebarea mea este, daca tu colaborezi cu un nutriționist, nu i ai spus faptul ca vrei sa iei in greutate? Sau nu știe cum să faci asta? Ambele variante sunt rele. Oricum, sa cresti caloriile cu 20-50 mi se pare o prostie deoarece e extrem de greu sa masori atât de puține calorii. Daca vrei să crești in greutate, intra Intr un surplus caloric mai mare, spre ex 250 kcal.
Si sa nu uitam si de sport. Cresti caloriile masiv, cresti si efortul zilnic pe masura, si faci asta in mod constant. Ca sa nu te ingrasi ca ET...
Buna, Blue! Am fost si eu in situatia ta si stiu cum este. Daca doresti sa te ajut, da-mi mesaj in privat, te rog!
superpissy40 întreabă:
anonim_4396 întreabă: