Culca`te linistit. Poate fi o stare de surmenaj cauzata de munca in exces si glicemie scazuta.
Salut, vreau sa-ti multumesc pentru raspuns si timpul acordat mai ales la ora aceea tarzie. De mai bine de 2 ani fac sport, iar de vreun an si ceva foarte serios, organismul meu de 1 an si ceva nu mai cunoaste acel sentiment "ba, mi-e foame" deoarece era mereu plin, eu fiind in surplus caloric non-stop. Ieri pur si simplu n-am avut timp, am fost ocupat cu munca si nu mi-am dat seama ca eu am mancat cu vreo 2000 de calorii mai putin (teoretic caloriile necesare unui adult sedentar ). Inca sunt putin ametit, totusi as vrea sa stiu parerea ta despre felul cum "a raspuns" organismul meu si daca pot fi afectat pe viitor?
Prea multa munca si prea putina mancare, astfel corpul tau a reactionat.Culca-te linistit si o sa te simti mai bine.Nu negliza alimentatia ta zilnica.
Iti multumesc ca ti-ai pierdut din timp pentru mine, am considerat sa-i ofera funda lui deoarece a fost primul. Multumesc inca o data.
E ok, dar puteai sa-mi faci si o mica evaluare, daca doresti, daca nu sport la raspuns in continuare.