| mardeamor a întrebat:

Am o mare problema in fiecare seara vad ca inainte sa adorm am foarte multa saliva in gura si inghit intruna mentionez ca am afte si de durerea lor tin gura inchisa sunt pe limba sa fie asta cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă, până acum, nu ai mai întâmpinat astfel de probleme, înseamnă că de vină sunt aftele bucale, nimic altceva. Simptomele coincid. Poate cu excepția febrei.
http://i.imgur.com/5wYqMnv.jpg
Încearcă un tratament cu o apă de gură, cu gluconat de clorhexidină. În orice caz, alege ceva cu rol antibacterian. Unii preferă amestecul de apa cu bicarbonat, ori ceaiul de mușețel (clătirea gurii, după fiecare masă). Te vei vindeca în aprox. șapte zile. Știu că până atunci, senzația de usturime e neplăcută...

| Anonim2322343a a răspuns:

Poate fi si asta, mai bine fa o vizita la cabinetul medicului de familie.