| AlExAlExAnDrU a întrebat:

Am o mare problema! Ma doare burta si am diaree si stare de voma.Am mancat azi o ingheta cartabos si coliva toata ziua! Care e problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| fabiola a răspuns:

Ia un furazolidon si bea ceai de menta, ai facut o indigestie!

5 răspunsuri:
| Ana235 a răspuns:

Problema e la e ai mancat, desigur. Fa-ti un ceai, mananca ceva usor si iti trece happy

| swagMeOutBitch a răspuns:

Cred ca d la cartabos-ul ala..nu mai manklaughing

| Nicole8 a răspuns:

Poate era coliva stricata

| BlackCinnamon a răspuns:

Toxico-infectie alimentara happy, am avut de 2 ori in aceeasi luna straight face. ai grija ce mananci in urmatoarele cateva saptamani.

| 12TeOdOrA12 a răspuns:

Este Toxico-infectie alimentara. Am avut si eu acum vreo 1 saptamana. Mananca Paine prajita, mere coapte, piept de pui fiert, covrigei, stixuri, grisine. Bea ceaiuri! (de chimen sau menta ). Ea 1-2 plicuri de SMECTA cu 1 pahar de apa pe zi. Sper ca ti am fost de ajutor! FUNDA?batting eyelashes