NU BAGA BETISORUL toti fac aceeasi greseala. ceara trebuie eliminata cu spray, cu betisorul numai rau faci crede-ma. Cere de la cineva o tigara, ii dai foc si cu celalalt capat il bagi in ureche, daca auzi incetisor ca pusca inseamna ca iese curentul si daca ziceai ca e poate sa ai si puroi, baga in ureche un fitil[din vata] cu rivanol.Nu te teme de puroi, nu cred ca trebuie scos afara deoarece sunt globule albe care vor sa distruga infectia, au am stat 3 zile cu puroi la dinte, a durut x_x dar a trecut
Probabil ai facut otita, adica o infectie in ureche. Du te la medic sa te consulte si sa iti dea niste antibiotice. Nu iti mai baga betisoare in urechi nu sunt deloc sanatoase.
E posibil "sa te fii tras curentul", iar acel lichid sa fie puroi... Pune ceva cald pe ureche, iar daca suporti pune-ti si 2-3 picaturi de apa calduta in ureche! Chiar daca nu am avut acel lichid verde, simptomele au fost identice si mi-a trecut cu picaturi + apa calduta! ( In primele 2 zile am luat antibiotice). Sper sa te ajute si sa scapi repede de durere, e insuportabilaaaa!
Pai....in primul rand sa nu mai folosesti betisoare deoarece nu sunt bune apoi, in al 2lea rand, poate ca ti.a intrat apa in ureche..consulta un orelist