Bună.
Poate fi o dereglare hormonală, o viitoare menstră, arderile sunt foarte accelerate, etc.
Mergi la medicul de familie pentru investigații.
Pa, pa.
S-ar putea ca aceasta senzatie sa fie pe baza de stres. Daca te hranesti corect si sanatos, combate aceasta senzatie mancand un mar verde sau orice alt fruct!
Ce varsta ai? Ai urmat vreo dieta in trecut? Practici vreun sport sau ai vreo activitate care te solicita? Din descrierea ta as putea zice ca este vorba despre o tulburare de nutritie.
Citeste aici mai multe detalii : http://medicul.net/medicina-generala/tulburari-de-nutritie
Am aceeasi problema! ca si tine.nu sunt grasa chiar nu.sunt perfect normala.crede-ma e din cauza cresterii. e perfect normal aceste 'simptome' daca vrei sa le spui asa difera de la o persoana la alta si revin la perioade scurte de vreme nu te ingrijora si incearca sa mananci putin si des.nici nu se va pune si este totodata si o solutie buna pentru foamea ta:* incerca totusi sa iti hidratezi si corpul cu apa sau cu ceaiuri
Buna. esti in sesiune? urmeaza un examen si inveti din greu?
poti sa mananci cat vrei ca nu se va intampla nimic.
nu faci nimic.
daca ti-e foame inseamna ca origanismul iti cere mancare si tu trebuie sa ii dai. ( banuiesc ca ai si pofte asa ca nu te abtine)
si eu sunt in sesiune si am mancat (e 22:50 ) acu 10 minute un castron de cartofi prajiti si 2 prajituri maaari de la cofetarie... si to mi-e foame |
avem nevoie de energie, nu uita asta
Poate nu mananci suficient de-aia iti este foame.Incearca sa bei apa in timpul mesei ca sa te simti satula.
pai mananca pana nu iti mai e foame, sunt multi oameni care mananca non stop nu-i o problema depinde de fiecare organism