| maya_1225 a întrebat:

Am o mare problema, nu stiu cum sa scap de cosurile si petele dupa fata.am incercat tot felul de creme de la farmacii si nimic.stie cineva ceva ce as putea prepara acasa? mersi frumos! funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| euforick a răspuns:

Incearca cu cea mai mare incredere Retin A, o crema ce o gasesti in farmacie ce se aplica intr'un strat subtire in zona afectata de preferat peste noapte. De asemenea mai cumpara'ti argila pentru ten de la Plafar care se gaseste sub forma de pliculete din care se prepara o pasta ce se aplica ca o masca pe fata si se lasa in jur de 20 de minute pana se usuca dupa care te speli. Ti'am dat varianta cea mai eficienta si care da rezultate tinand cont ca un tub de Retin A costa maxim 15 lei si te tine mai bine de 3 luni iar un pliculet de argila are pretul de 1 leu. Nu imi place sa vorbesc aiurea si de aceea te asigur ca vei obtine rezultate foarte bune daca le folosesti pe amandoua.

6 răspunsuri:
| ioana1704 a răspuns:

Incearca cu fond de ten.usuca cosurile!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai cu sperma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca zynerit i ceva de la farmacie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un tratament pe care l-am folosit si am fost foarte multumita de rezultate absolut de fiecare data(l-am mai folosit si cu intreruperi)este Zineryt(o lotiune antiacneica puternica). Il poti folosi si tu, dar numai in urma unui control dermatologic care te asigura ca este totul in regula daca-l folosesti(in unele cazuri poate face mai mult rau decat bine). Petele vor trece de la sine intr-o anumita perioada de timp(trecerea completa a unora poate dura chiar 5 luni). Pentru a grabi putin trecerea lor, poti folosi crema de galbenele.

| Blueberry145 a răspuns:

Buna, nu folosii doar chestii cumparate pentru ca nu te ajuta cu nimic. Eu folosesc un amestec ft bun la care am mai adaugat eu niste chestii si de la prima aplicare se vede diferenta. Eu am facut amestecul intr-o sticluta si am pus : miere, pasta de dinti, suc de lamaie, putina crema hidratanta sau crema de fata si am mai adaugat un gel pentru cosuri. nu e necesar pentru ca mult timp am folosit si fara. acest amestec este foarte bun si chiar daca crezi ca o sa iti usuce pielea din cauza pastei de dinti sau a lamaiei, pune crema hidratanta in el sau pur si simplu date cu crema hidratanta in fiecare zi. eu nu ma dau doar pun in el pentru ca nu sunt asa sensibila. sper sa ajute. scriemi daca te-ai dat cu el si daca a ajutat, ai incredere, merge.: big grin bafta!

| Lole_5814 a răspuns:

Eu tocmai am fost la dermatolg cu aceeas problema...mi-a prescris Retin A,am vazut ca si euforick a scris despre aceasta crema. sper sa fie buna, azi m-am dat prima data, eu zic sa incerci iar daca nu vrei cel mai bine ar fi sa consulti un dermatolog...succes