| Gargaritarita a întrebat:

Am o mare problema si v-as ruga sa cititi tot! Mi-am rupt mana la scoala alergand,ciocnindu-ma eu cu prietena mea,si am cazut jos pe mana dreapta. M-am dus la doctorul de la scoala si a zis ca am mana rupta. Ma doare tare,si aici vine problema, mama e cam rea si nu vrea sa imi puna mana in ghips! Cand am ajuns acasa i-am spus ce si cum si ea a inceput sa ma injure si ca vai ca de ce am alergat! Pai daca era ora de sport crying. Doctorita de la scoala doar mi-a pus o carpa pe mana, dar eu cu mana rupta am nevoie de ghips, asta a spus si doctora! Nu mai pot plang, ma si doare, mi-e ca se agraveaza cu incapatanarea maicamii. crying ajutati-ma! va rog ce as putea face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| alessia5158 a răspuns:

Te duci la serviciul de urgenta al unui spital de ortopedie si taumatologie. Nu ai nevoie de trimitere de la medicul de familie--- ti se va face o radiografie care confirma daca mana este sau nu rupta. Ca sa-ti treaca durerea, infasoara-ti mana cu o compresa cu apa rece sau cu ghiata. Tine-ti mana sprijinita intr-o esarfa atarnata de gat.