Mananci strict la ore fixe, nu mananci gustari (decat fructe) intre mese, nu mananci mai tarziu de ora 6 seara, bei multa apa, si faci si cateva exercitii fizice. nu se poate sa nu slabesti asa, plus ca e si sanatos
Sa dai jos 10 kg vazand dimensiunile tale e cam mult, devii prea slabanoaga
pot sa iti descriu cum am facut eu
am 1, 60 m inaltime si aveam 68 kg, talia 46 imi devenise prea stramta asa ca m-am decis sa slabesc dar si pentru ca am realizat ca nu mananc sanatos
asa ca am citit cateva carti si din fiecare am "luat " ce am crezut eu mai adecvat pentru posibilitatile mele
acum cantaresc 52 kg ( cum eram in tinerete si vazand ca procesul continua, acum ma preocup ca deja marimea 42 mi-e larga)
deci pe scurt:
am ELIMINT total zaharul si dulciurile
am ELIMINAT sarea
am ELIMINAT grasimile cele daunatoare ( carnea grasa, unt, margarina, smantana, maioneza)
am ELIMINAT tot ce este prajit in ulei ( gatesc numai fiert, la aburi, cuptoare electrice sau gratare)
am ELIMINAT painea si produsele fainoase
Mananc foarte des, la doua trei ore ciugulesc cate ceva ( salata verde cu rosii, castraveti ulei de masline, sau un iaurt simplu cu 0, 1 % grasime, sau fructe sau bucatele de carne, sau branza slaba, chiar si numai 10, 15 masline
BEAU foarte multa apa plata ( 1, 5- 2 litri /zi)
Inafara faptului ca mi-am schimbat total forma corpului, ma simt mult mai sanatoasa!
Daca vrei sa incerci te asigur ca vei reusi, dar cel putin in prima luna nu face exceptii de la regulele de mai sus( mai tarziu iti poti permite sa mananci cateodata si alte bunatati dar cu conditia sa fie exceptii
Succes!
Pt. a slabi trebuie sa mananci sanatos si fara calorii. Ai grija la cantitatea pe care o mananci la fiecare masa. Infometarea nu ajuta cu nimic, asa ca nu evita cele 3 mese principale!
Du-te la sala sau fa in fiecare exercitii si sa tii o dieta stricta: fara ciocolata, fara carne fara grasimi si cel mai important nu bea cola si nu manca cartofi prajiti.Mult succes.