Daca era sa-mi scoata nervul, mi-l scotea inainte sa mi-o plombeze. Nu cred ca acum imi da plomba jos ca sa-mi scoata nervul dupa aceea iar sa-mi-o plombeze, cel putin asa vreau sa cred pentru ca scap mai repede
Depinde cat este de mare gaura. Daca nu te doare nu cred ca-ti scoate nervul Eu n-am stiut ca ti-a plombat-o fara sa scoata nervul. De obicei se scoate nervul. Daca plomba e mica nu se scoate dar eu n-am stiut asta ca n-ai spus.
Depinde,e posibil sa-ti scoata nervul, apoi ti-o curata si ti-o imbraca(o plombeaza)...insa la cat e de avansata medicina, acum nu mai ai de ce sa-ti fie frica sa mergi la dentist, insa depinde si de medic cat de priceput e.
Nu-ti fie frica nu ai de ce stai calma eu mi-am scos 2 masele si tot asa miera frica, dar pe urma ma inceput sa zambesc cand am vazut ca mi-am facut griji degeaba! (vb foarte serios)
Oricum dac doare, o sa te doara pe moment ca pe urma trece...
Este fisurata maseaua sau plomba?
Daca este fisurata plomba, se indeparteaza, se curata cavitatea si se plombeaza din nou.
Daca este fisurata maseaua, va fi necesara o radiografie, pentru a se observa starea radacinii. Daca fisura include si radacina este putin mai complicat.
Tine-ne la curent.
Dr. Madalina Radu
Maseaua este fisurata, cand mi-a plombat-o a vazut fisura si a zis ca o sa trebuiasca sa o imbrace si ca nu e ceva urgent.