| king5151 a întrebat:

Am o masea care ma doare si cateodata am niste socuri pe moment cand stau degeaba si incepe sa ma doara foarte foarte tare, deci pur si simplu stau degeaba, nu inteleg de ce

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Varza. Foaie de varza, nu murata. Speli bine, crestezi un pic, o zdrobesti eventual intre dinti doar un pic cit sa lase zeama, si o tii in zona maselei o ora-doua-trei. Poti sa dormi si cu ea in gura, nu e problema. E incredibil de eficienta la inflamatii gingivale/masele. Oricum, daca e infectie, mai devreme sau mai tirziu tot trebuie sa treci si pe la doctor.

| Frank51 a răspuns:

Este doar începutul, una dintre zecile de carii ți-a ajuns la nerv, acel dinte mai poate fi salvat încă.

Eu am vreo 10 plombe în gură și mai am vreo 5 carii superficiale deși mă spăl pe dinți și fac detartraj la 4 luni, că am și aparat ortodontic. Dacă vrei să mai ai dinții tăi naturali până la 30 de ani, du-te și ai grijă de ei.

| Brizbriz a răspuns:

D-zeu te uraste si vrea sa te pedepseasca, da stiu, iti e MUUUULT prea greu sa iti ridici dos-ul paros si gras de pe scaun si sa te duci la dentist, nici macar durerea nu te poate face sa consideri asa de abominatie

| Legion7X a răspuns:

Un paracetamol, sau când n-ai nimic in casă leac băbesc sare incinsă in tigae și pusă in prosop sau ceva. Nu trebuie incinsa exagerat sarea, ci cât sa fie suportabilă pe obraz.

| Iote a răspuns:

Ai o infectie care avanseaza. Se agraveaza. Nu sta (degeaba) acasa. Mergi la stomatolog!

| mont a răspuns:

E infecție sau carie ce a ajuns la nerv. Doar la un cabinet stomatologic poate fi tratată.