| Rennay_5248 a întrebat:

Am o masea si ma doare foarte tare.in primele 3 zile ma durea continuu dar am luat pastile Melox Forte si mi-a trecut, dar acum ma doare doar cind pun mina pe el sau cind maninc. + nu am carie. ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Simplu, du-te la dentist! Te va ajuta si cu un tratament si cu sfaturi.

| deea98 a răspuns:

Eu zic ca cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci este sa mergi la un stomatolog! Poate ai o infectie. Ori ti-e cariata maseaua de jos si reflecta durerea. Sau se distruge smaltul si asta, la unii oameni poate fi foarte dureros. Du-te rapid la un stomatolog!

| Dash a răspuns:

Stii, Daca nu ai carie atunci(probabil) te doare fiindca ti-a intrat aer rece pe ureche. Astfel de cazuri se intampla des, dar va trece cu timpul.
Toate cele Bune!

| PcDoctor a răspuns:

Cel mai sigur e nervul dintelui, trebuie sa te duci la dentist sa ti-l scoata nu e dureros si dupa aia poti sa faci ce vrei ca nu o sa te mai doara niciodata