Nu. nu-i adevarat ca patesti ceva rau, sau ca se intampla ceva rau. si eu am patit sa mi se zbata ochii.Acest lucru se intampla datorita lipsei de calciu si magneziului din organism, nicidecum ca se intampla ceva rau. Deci poti sa stai linistita.
Chestia cu visele, uneori este adevarata. Tot timpul am visat inainte sa moara cineva din familia mea. sau sa se imbolnaveasca mai grav. visam cu aproximativ vreo 3 zile inainte. ca se intampla ceva rau cu o anumita persoana apropiata. si chiar o fost adevarat.
Si eu am avut acelasi lucru si medicul mi-a spus ca este lipsa de magneziu. Mi-a recomandat Magne B6, pentru spasme musculare (medicamentul este si pentru nervi!), si mi-a trecut. Aveam asa niste spasme ca faceam la toata lumea cu ochiul!
Buna!
Daca ti se zbat ochii inseamna ca ai o carenta de Calciu sau Magneziu.
Superstitia spune ca daca ti se zbate ochiul drept, atunci e semn de bucurie, dar daca ti se bate cel stang vei avea o suparare.
Deci nu te ingrijora din nicio privinta.
Ai putea sa ai o carenta de calciu sau magneziu, deci poti sa te duci sa-ti faci analizele. Astfel o sa fii mai linistita in privinta asta.
Pa, pa!
Bună! Eu cred ca te-a tras un curent. Stai prin casă legată la cap cu un şal de lână, pune-l şi când te culci, e nevoie de căldură. Dacă nu-ţi trece într-o zi, două, du-te la medicul de familie.
Te invit pe lecturirecenzate.ro dacă vrei sa vezi lucruri drăguţe.Pa, pa! Sănătate!
вυηa. ℓaѕa ѕυρєяѕтιтιιℓє. ρυηє-тι ηιѕтє ρι¢aтυяι ρєηтяυ σ¢нι! :∂ ∂aя ƒa-тι ¢яυ¢є ∂є 3 σяι, ρєηтяυ ℓιηιѕтєa тa:∂
ρa-ρa