| Vlog's_Marius_2000 a întrebat:

Am o mica problema, m-am dat acum o zi cu crema depilatoare pe abdomen iar acum cateva min observ ca mai avem fire si am dat iar cu crema si s-a facut ceva iritatie, ce pot sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Vasile2003 a răspuns:

Dă cu o crema de calmare acolo. Poate poți încerca și cu spirt pentru dezinfectarea locului, apoi sa dai cu o crema pentru calmare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai cu o crema hidratanta, nu se întâmplă nimic.
În zone foarte sensibile e mai nașpa, în zona inghinala, unul o ajuns la spital de la arsuri.

| SoareRoz a răspuns:

Spala te bine si lasa pielea sa respire. Poti sa te dai cu o crema de relaxare daca ai. Incearca sa eviti soarele cateva zile.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti sa faci nimic, te speli usor cu apa calduta acolo si lasi pielea sa se vindece.
iar pe viitor, nu mai folosesti niciodata o crema epilatoare, pentru ca faci alergie la ea.

| rexiomaria a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci, spalate cu apa si sapun gentil in acel loc, si daca mai folosesti crema depilatoare foloseste prentru piele sensibila. Daca si atunci piela se irita, sau iti ies cosuri atunci nu ai ce face... si piela mea e sensibila.

| Sophieka a răspuns:

Buna,
Ar fi de folos un cub de gheata cu, care sa te masezi peste iritatie si apoi daca ai sa aplici o crema de calmare preferabil pe baza de menta sau arbore de ceai, daca nu, e de ajuns un cub de gheata.