Buna! Si eu ma lupt cu aceasta problema de circa 3 ani.Si la mine pentru inceput a durat un an si ceva pe frunte, dupa care s`a mutat pe"obrajori". Eram in clasa a6a cand aveam pe frunte,si eu le rupeam pe atunci,iar tot anul pastrasem igiena fetei cum este de cuviinta,am fost la dermatolog,tineam un anumit regim, ma spalam cu fel si fel de gel`uri speciale pentru problema mea, insa toate au fost zadarnice.Intr-un final, la sfasitul clasei a6a,m-am retras in vacanta de vara mai mult in casa din cauza aceste probleme,care m-a cam afectat psihic,si nu imi este rusine sa spun,pentru ca numai eu stiu cat am dus dupa urma lor.In vacanta,dupa cum am spus, nu am mai tinut nici un regim, ma spalam pe fata cand imi aminteam(ei bine nici odata la 3 zile ce naiba,o data pe zi era de ajuns),insa nu iti propun sa faci acelasi lucru,Doamne fereste,insa dupa ceea ce am facut acea vara,mi-au trecut, si nu`mi pot imagina cum. Acuma am in alta parte a fetei acnee, de asemenea am fost la dermatolog; inzadar.Am folosit fel si fel de sapunuri,creme,tratamente cu uleiuri, de asemenea, fara rezultat; insa la mine problema e ca imi iese cam unu pe zi,caci daca nu ar mai iesi iti spun ca mi-ar fi disparut orice cicatrice, datorita cremei pe care o folosesc acum.Am folosit o crema de galbenele(cu vaselina)este buna nu pot nega insa este foarte... uleioasa, si nu puteam sa dorm in ce pozitie doream asa ca am renuntat la ea pentru ca rezultatele nu erau foarte vizibile.Insa de curand tatal meu a suferit un accident care a constat intr-o arsura a fetei, iar doctorul ia recomandat o crema cu galbenele si propolis.Mama mea vazandu-ma cum ma chinuiam pe sine,uitandu`ma in oglinda,mi-a dat aceasta crema si am folosit`o,mi-a atras in mod deosebit atentia, faptul ca este cu galbenele si totusi nu este asa de uleioasa ca cea naturala(cu galbenele), m`am dat cam 4zile maxim iar urmele mele,care constau si in"mici gaurele"daca pot sa le spun asa,rosii,umflate etc,au disparut,cele mai micute, iar cele mai "adanci si accentuate"s`au mai vindecat, insa nu m-am tinut bine de acest produs ca garantez ca daca ma tineam 2 saptamani acum aveam fata curata cum era acum cativa anisori . Eu t`eu recomand este naturala,nu are ce sa iti faca, costa foarte putin, in jur de 6 lei(si sa stii ca degeaba spui ca e ieftina si nu e buna de nimic,ba din contra cele scumpe nu sunt bune de nimic). Uite eu iti spun ca este de la Dermotis si constra in Galbenele si Propolis.Iar cand o aplici pe fata,iei o cantitate micuta si o intinzi bine,facandu`ti un masaj care sa iti calmeze fata,iti spun ca poate fi folosita pentru "cosuri"pentru orice tip de piele,nu te lua dupa altii ca este prea grasa sau nu stiu ce,incearc`o ca nu iti spun din rautate,chiar am avut probleme grave cu acneea mea,umblu de ani la doctori inzadar, ceaiuri, tratamente.Ca acum sa gasesc aceasta crema care este miraculoasa din punctul meu de vedere.Nu am cautat`o pe net,caci pe net sunt tot felul de tratamente,poracrii dupa parerea mea, fara rezultate uimitoare, pur si simplu ti-am zis cum am descoperit-o.O gasesti in plafare si farmacii.Doar 6 lei, maxim 10.Eu spun sa o incerci. Sper ca vei fi si tu multumit de ea.Succes! :*
Am observat ca daca ma spal cu sapun de cateva ori pe zi si incetez sa le sparg dispar incet-incet. Bine, am trecut de 14 ani...
Buna.
Si eu am avut cosuri cad eram mai mica dar am luat un tratament care a fost foarte bun. dupa tratament mi-au ramas pete si a trebuit sa merg sa le elimin cu laserul acum nu mai am nimic pe fata si ma simt foarte bine.
IonBadita1 întreabă: