| Animeforlifee9921 a întrebat:

Am o mica problemuta ce imi cam da batai de cap si anume secretiile vaginale abundente. Cateodata trec si prin lenjeria intima si nu stiu daca e normal sa fie asa abundente. Menstruatia nu mi-a venit inca,dar sunt destul de speriata din cauza asta. Cateodata imi curg in cantitate mai mica, mama a zis ca e perioada hormonala si de aceea o perioada imi curg mai putin si alta data mai mult. Nu am mancarimi sau ceva de genul.E normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.E normal, stai linistita.

| Freya1 a răspuns:

Poti sa folosești absorbante de zi.Ideea e ca dacă ai scurgeri în exces e bine sa consulți totuși un medic. Daca e normal îți va spune el.

| Frank51 a răspuns:

E normal doar la menstruație și la ovulație.

| Sistemulxxl a răspuns:

Igiena deficitara, voli venerice, etc

| Smmo a răspuns:

E normal, pune-ti un absorbant din ala mic daily sau daca nu iti convine sa pui absorbant pentru atata lucru poti folosi hartie igienica.