Buna.
Daca ai observat ca durerea este foarte mare, de ce nu ai mers la un medic? Acum se poate infecta. Noi nu putem sa iti zicem nimic mai mult decat sa mergi la un doctor specializat.
O zi usoara!
Ar trebui sa vizitez un stomatolog, pentru ca s-ar putea sa fie o infectie, cu puroi! Ai putea sa faci ceva grav! Sa stii ca multe persoane au murit de la o problema cu dintii, datorita nervilor, care se afla in legatura! Mai pe limba romana : PUNE-TI GHEATA SI MERGI CAT MAI REPEDE LA STOMATOLOG!
Incearca sa te duci la stomatolog sau incearca sa iei antiinflamatori, dar daca ai probleme cu stomacul nu ai voie sa iei antiinflamatorii. Funda?
Prin asta trec si eu acum. Solutia mea este sa storci un catel de usturoi amestecat cu putina apa si cu un betisor de urechi aplici in ureche pe partea care te doare. Asta doar temporar Cand ai timp, mergi si la dentist.
Aveți grija cu stomatologia în perioada asta. Un coleg a luat covid de la stomatologie. Și eu am o nevralgie insuportabila, și nu îmi este frica de stomatolog, dar acum îmi e frica sa ma duc ca știu ce a pățit colegul meu. Noroc ca nu a luat legătura cu noi ca era în concediu.
XxDyaxX întreabă: