| SlaYeR92 a întrebat:

Am o prietena a carei mama a fost diagnosticata cu cancer de colon. Am auzit acum ceva timp ca exista o carte a unui medic renumit in lume care printr-un program sever de alimentatie a reusit vindecarea multor bolnavi de cancer, indiferent de tipul acestuia. Pe google gasesc extrem de multe de astfel de carti, deci nu stiu care anume este ACEA carte, cea buna. Daca stie vreunul dintre voi sau stie cazuri de vindecari prin diverse metode, ii rog sa ma ajute. Nu vreau raspunsuri inutile sau care nu ajuta la nimic. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BGDs a răspuns:

Nu stiu cat de eficiente sunt dietele in astfel de situatii si mai ales depinde de stadiul in care e cancerul. Eu am auzit despre un doctor din Texas care are un procent bunicel de pacienti vindecati de cancer. Se numeste Dr. Stanislaw Burzynski. Poti cauta despre el pe net. Sper sa o ajute pe mama prietenei tale

5 răspunsuri:
| BGDs a răspuns:

Dr Stanislaw Burzynski foloseste terapia cu antine-oplaston, o proteina care distruge celulele canceroase. Este o terapie noua si foarte controversata, mai ales de catre companiile farmaceutice, motiv pentru care i-a fost interzis sa practice tratamentul asta in alta parte decat in clinica lui care se afla in Texas. Nu stiu cum sa te sfatuiesc sa iei legatura cu el si mai ales daca poate sa te ajute dar mie mi se pare ceva revolutionar ce face el. Numai bine!

| PetreConstanta a răspuns:

Daca are cancer roaga-te pentru ea numai Dumnezeu o mai poate ajuta

| SlaYeR92 explică:

@BGDs: tot caut pe net despre Dr. Stanislaw Burzynski, dar nu gasesc niciun tratament concret. ai idee unde pot gasi ceva palpabil?
de dieta lui Ernst Gunter ai auzit ceva?

@PetreConstanta: se pare ca nu mi-ai citit intrebarea... complet

| SlaYeR92 explică:

@aalexaaa: multumesc frumos. O sa incerc sa vad daca este posibil sa urmeze acel tratament. Banuiesc ca este destul de dificil, tinand cont ca acea clinica este in America. Sper ca se pot gasi solutii. Am gasit si dieta lui Ernst Gunter, o sa i-o propun si pe aceea. Pare eficienta, dar nu sunt eu cel care ia deciziile si nu vreau sa ma pun in pielea ei. Multumesc mult pentru raspunsuri si tineti-mi pumnii! happy

P.S: nu pot imparti funda in doua. O voi da primului raspuns, adica lui BGDs, care mi-a facut prima recomandare. Sper ca nu este suparare, la urma urmei e doar o funda...

| alexamealexa a răspuns:

Si eu am auzit despre Dr. Stanislaw Burzynski. Am vazut chiar recent un documentar despre el. Stiu ca a avut reusita in tratarea unui bebelus diagnosticat cu cancer si care mai avea cateva luni de trait. Nu mai stiu exact ce procedura avea. Stiu ca descoperisera un tratament prin care se injecta o solutie daca nu ma insel care nu avea efecte distrugatoare ca citostaticile si omora doar celulele canceroase.
http://www.burzynskiclinic.com/contact-us.html
Aici sunt datele de contact de pe site-ul oficial. Poti gasi mai multe informatii. Sper ca te-am ajutat si sunt sigura ca totul va fi bine. Take care!