| Onitza23 a întrebat:

Am o prietena care ar vrea tare mult sa mai slabeasca un pic ( un pic mai mult) si nu are net. M-a rugat sa o ajut si nu stiu cum. Vreun sfat pentru. ea arfi de mare ajutor.
fundita la raspunsul carect.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lora a răspuns:

Pai sa manance mai natural adica:dimineata niste lapte cu cereale, dupamiaza nistepiept de pui la gratar, sau legume, fructe, cartofi naturi, seara salata sau chiar deloc si sa bea minim 2 litri de apa pe zi, iar daca poate sa faca si sport e si mai bine.

4 răspunsuri:
| danbnz a răspuns:

Haleala mai putina, sex mai multwinking

| celmaitare a răspuns:

Poti sa o ajuti indrumand-o spre o alimentatie corecta, echilibrata deci cu multe fructe si legume. iar ai putea de asemenea sa-i iei de pe net cateva video cu exercitii de aerobic, abdomene, sport in general pentru ca astfel isi fa forma muchi si i se va tonifia musculatura, intregul corp. bafta multa

| ruxandra_1434 a răspuns:

Sa nu manance de exemplu si cartofi si carne la aceeasi masa adica la o masa sa nu aiba prea multe lipide o masa sa contina numai legumesau numai carne
o sa stii ca daca nu mananca paine nu rezolva nmica

| FanMJJ a răspuns:

Pai daca vrea sa slabeasca spune-i sa se apuce de un regim
il recomand pe al meu. eu am 14 ani, 189 cm inaltime si 93 de kg
si am slabit intr-o saptamana 4 kg... iar dupa am pus la loc rolling on the floor si acum m-am apucat din nou
uite ce trebuie sa faca
dimineata : sa puna intr-o cana cereale nu conteaza de care, pana la jumatatea cani, iar dupa sa puna si lapte cu 1. 5 % grasime
la pranz : un mar si nimic altceva
cina : un mar, o portocala si un kiwi
iar pana a 2-a zi dimineata nu mai mananci nimic... stiu ca e cam drastic dar asta e daca vrea sa slabeasca bafta... a si cel mai important sa bea apa daca o apuca foamea