| Li200La a întrebat:

Am o prietena care are 15 ani și care are probleme cu greutatea. As putea sa I recomand niște suplimente naturale pentru slăbit de care sunt sigura ca sunt bune. Sunt sub forma declare pastile și sunt pe baza de ananas. Eu personal le iau și sunt bune.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu este indicat ca un copil de 15 ani sa ia suplimente sau pastile de slabit, pentru ca ii modifica hormonal corpul, putand sa ii afecteze cresterea si dezvoltarea.
La varsta asta, sa reduca portiile de mancare, sa elimine sucurile, painea, pastele, dulciurile si sa se apuce serios de facut sport si va pierde foarte repede si usor, din greutate.

7 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Pastilele si alte porcarii care cica te fac sa slabesti nu sunt bune. Tu trebuie sa faci miscare ca sa arzi grasimea, in schimb esti lenesa si preferi sa stai si sa lucreze pastilele pentru tine - acestea oxideaza grasimea, in urma oxidarii rezultand celule canceroase. Drept urmare : cancer placut! Ce sa mai zic?! Toata lumea zice ca nu sunt bine. Oare de ce mosu crezi ca zic oamenii asta?! De prosti ce sunt?

| justanotheruser99 a răspuns:

Daca tot se presupune ca esti prietena ei, de ce nu ieșiți zilnic la alergat, cu bicicletele, role, etc? Asta ar ajuta-o de 10 ori mai mult decât prostiile alea de pastile. In fine, faci cum crezi.

| xerxes1 a răspuns:

Eu i-as recomanda sa se indoape mai putin cu mancare.

| peperonies a răspuns:

Daca existau pastile pentru slabit nu mai erau oameni grasi.

| AssoX a răspuns:

Suplimente naturale pentru slabit? ba da-l dracu laughing, alearga pentru ea pastitele, probabil... Oamenii astia lenesi nu mai stiu cum sa obtina rezultate fara efort, putin cam trist...

| Li200La explică (pentru AssoX):

Are probleme cu arderile. Ea se îngrașă un 1 kg de la un simplu senvis și nu își permite permite sa mearga la nutritionist

| xerxes1 a răspuns (pentru Li200La):

Sa manance atunci jumatate de sandwich.
Alergand.