| m1xa3la a întrebat:

Am o prietena care m-a disperat cu o intrebare...are o scurgere cam urat mirositoare tot timpul lunii. i-am spus ca este ceva normal dar totusi sa consulte un doctor insa nu vrea ca ii e frica ca afla masa ca nu mai e virgina. ziceti-mi ce altceva sa ii zic sau cum sa o fac sa mearga totusi la un control.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

O scurgere mirositoare nu e niciodata normala. Prietena ta are o infectie genitala, posibil luata de la un partener sexual. trebuie sa mearga urgent la ginecolog, fiindca infectiile astea netratate duc la sterilitate. In plus, daca este majora, nu trebuie sa afle parintii nimic. Iar daac este minora, e obligatia ei morala sa-si informze parintii.

| BUTKOVICS a răspuns (pentru Brigaela):

Perfect de acord

| deusfarm a răspuns:

O scurgere urat mirositoare NU este ceva normal. Un consult medical + o analiza de secretie vaginala este tot ce trebuie sa faca - mai ales ca nu mai este virgina - este o infectie vaginala capatata tocmai in urma contactului sexual sau a igienei precare.

evenso
| evenso a răspuns:

Nu este ceva normal, probabil are o infectie, trebuie sa se duca la o consultatie si sa faca un tratament.

| AndreChan a răspuns:

Vad ca sunt multe raspunsuri dar ma bag si eu asa, si eu am o secretie alba dar care nu este urat mirositoare si inca sunt virgina, chestia asta este un fel de prevenire/curatare pentru ciclu parerea mea este ca sa fii sigura si sa nu fie ceva grav spune-i prietenei tale sa mearga la un control, app asta se numeste scurgere vaginala, sunt de acord cu georgianadeea dar nu si cu chestia ca in 2 ani o sa-i vina ciclul, asta iti pregateste organismul de ciclu! sper ca te-am ajutat pupici:*

| dudeman13 a răspuns:

Ce ciclu laughing thoamne... spune-i aleia sa se duca la control sa o invete un doctor ce se face in cazul in care o bufneste din nou

| georgianadeea a răspuns:

Eu nu cred ca trebuie neaparat sa mearga la doctor.ii curge o secretie vaginala asa se numeste si cam in 2 ani o sa ii vina ciclul.si eu am si nu e ceva de care sa isi faca grija este perfect normal.ca sa nu isi murdareasca chilotii poate sa isi puna niste protej-slipuri.eu folosesc discreet sunt foarte bune!

| Rockart a răspuns (pentru georgianadeea):

Nu scrie nicăieri vârsta fetei şi spune clar că a avut deja contacte sexuale. De unde ai tras tu concluzia că în 2 ani îi vine menstruaţia?

| miere a răspuns:

Daca are peste 16 ani, poate sa se duca singura la ginecolog