Tzau
Prin asa ceva am trecut eu dar nu ma durea burta doar capul cateodata.Prietena ta nu e o prietena foarte buna da de inteles clar ca are mari probleme.Trece prin situatii dificile si nu stie la cine sa apeleze sa o ajute.Ai putea sa o sacai poate iti spune si apoi poate reusiti voi 2 sa rezolvati.Partea cu durerea de cap si de burta poate fi o boala numai stiu cum se numeste dar e ceva lung.Acea boala se manifesta prin crize de dureri de burta si poate fi confundata cu chist.Doar daca vorbesti deschis cu ea vei stii ce are. Sper ca ti-am fost de folos.Succes!
Daca te-ar durea si pe tine, ingrozitor, burta si capul ai mai avea chef de ceva? Nu o poti ajuta decat cu prezenta ta si cu niste vorbe bune. Daca doctorul a zis ca o sa-i treaca repede, probabil ii va trece repede. Daca nu, rapid la doctor din nou! Sanatate va doresc la amandoua!
Probabil ii va trece dar gandul de speriere o face sa se gandeasca ce se va intampla si daca o doare capul si burta e normal sa nu aiba chef sa faca nimic.
dobrin1019 întreabă: