| RealLife a întrebat:

Am o prietena si are: 1.72, 55 de kg si 85 60 90. Vi se pare ca e grasa? mereu ma tot bate la cap ca vrea sa slabesca.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poate vrea să fie anorexică.
Este deja prea slabă. Normal trebuie să aibă 62 de kilograme.
Pa, pa.

| PetreConstanta a răspuns:

Daca nu face 90-60-90 tot degeaba

| cryna a răspuns:

E prea slaba straight face ar trebui sa aiba peste 60 de kg.sigh spune-i sa se lase de prostii si sa manace :-s

| ImpOssibleTooForgeT a răspuns:

Buna... nu este grasa
Este bine asa cum este
La 1, 72 este normal sa aiba 55 de kg.
Sper ca te-am ajutat :*

| MuJaRdIn a răspuns:

Depinde ce varsta are!

| Pustii a răspuns:

Nu este grasa

| Ensem a răspuns:

Nu este deloc grasa, eu am 1, 72 si 60 kg si este foarte bine.si marimile "OK",sa nu creada ca este grasa, este bine si ar trebui sa se simta bine in pielea ei, oricum ar fi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,judecand dupa descriere,este foarte bine, are o greutate normala, iar dimensiunile sunt foarte ok.

| szergiu a răspuns:

Eu am 1.72, 55kg, sunt baiat si toata lumea imi spune ca sunt slabut.

| Maryse a răspuns:

Sa nu se apuce de slabit. Doamne fereste, poate deveni anorexica, e perfecta asa, ce-as vrea sa fiu si eu la fel(la kilograme)

| Rebeca_5235 a răspuns:

Nu e grasa daca are 55 de kilograme si 1, 72 este slaba. Si la formele care le-ai scris tu acolo ma mir sa aiba doar 55 de kilograme.

Explica-i ca nu e grasa sa nu se streseze cu cure de slabire ca face gastrita pe degeaba. Nu are nevoie sa slabeasca nici sa se ingrase e perfecta. Eventual sa se mentina asa, mancand cat mai sanatos si mai regulat.

have a nice day

| Chikarita a răspuns:

Doar daca are probleme cu capul si trebuie sa-si mai slabeasca neuroniilaughing
aiurea, e numai bineoh go on

| cos96alx a răspuns:

Nu nu din contra sa mai puna

| RmpvSorana a răspuns:

Vechea problemă.şi nu, nu e grasă. poate aşteaptă lăudată

| vveninosu a răspuns:

Nu