Cei cu miopie nu au voie sa depaseasca 2-4ore pe zi la calculator. Daca esti nevoita sa stai mai mult, macar i-a pauze la cate o ora.Luteina este foatre importanta pentru ochi, se gaseste in general in legumele si fructele verzi, dar este distrusa prin fierbere, de aceea ti s-a recomandat acest complex de vitamine.Are efect benefic pentru ochi si nu de la el ai dureri de cap.
Nu e de la Triovit, acest medicament este un protector de celule, are vitamine (in special vit A-caroten) si se da in special pentru protectia ochilor la cei care stau mult la TV, calculator, etc.Mai probabil este ca ochelerii noi nu sunt exact ce ai nevoie, ori dioptriile, ori protectia suplimentara si forteaza ochii in momentul citirii sau concentrarii la PC sau TV. Cred ca ar trebui sa te vada un oftalmolog BUN si asta cat mai urgent! Nu forta ochii! Sanatate!
Hmm. chiar crezi ca ochelarii ajuta la vederea ta. vezi pe www.renuntalaochelari.com ca sunt si tehnici naturale pentru imbunatatirea vederii tale.
Si eu am ochelari, dar eu nu am chiar asa de mare.cu 3 straturi. Am cu - la amandoi ochi. Mie nu imi trebuie 2 perechi de ochelari(pentru strada si pentru uitatul la tv, pc) ...incerca sa iti faci o singura pereche de ochelari, pentru ca daca ii tot schimbi ochi ti se obisnuiesc cu unul, si cand il schimbi este normal sa iti lacrimeze ochi...cred...cauta pe Google sau du-te la medic.
N-am inteles cand ti-ai facut controlul si nu am inteles ce inseaman regulat la tine.
Iti pot spune ca eu sunt mioapa de la 5 ani si am 22 acum si tot port ochelari (asta si din cauza ca am inceput cu o dioptrie mai mare) si mi s-au micsorat dioptriile dar asta se intampla dupa o perioada indelungata de purtare a ochelarilor nu peste noapte.
Nu ai spus ce dioptrie ai si nici daca e la fel la ambii ochi. Conteaza detaliile astea. Si din propria experienta iti spun sa ceri si parerea altui doctor fara sa ii spui ce ti-a gasit primul.
Daca stai asa de mult la pc, ia`ti un LCD de 19-21 inci, eu am calculatorul de 4 ani, si eu stateam foarte mult la el (acum mai rar ), nu am nici o problema cu ochii, doar ca mi-au aparut cearcane