| edytzzu11 a întrebat:

Am o problema...
Acum cateva zile am facut dragoste cu prietena mea
eu eram virgin iar ea pot spune mai experimentata nimic neobisnuit pana aici deci pana sa incepem actul sexual in sine ceasul era 12:44 de atunci pana cand s-a terminat eu nu imi amintesc nimic doar atat stiu ca m.am trezit ca era ceasul 12:53 si eu ejaculasem pur si simplu nu imi pot aminti ce s-a intamplat
puteti sa-mi dati macar vre.o idee despre ce s.ar fii putut intampla de nu.mi amintesc nimic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| WithoutFeelings a răspuns:

Hm, cred ca ai fost mult prea emotionat sau asa ceva. oricum nu ai de ce sa iti faci griji.

3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Ai fost prea excitat! Asta s-a intamplat... happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-a dat cu ceva in cap si ti-a luat toti banilaughing

| MixMix a răspuns:

Stii cum zice lumea prima data e prima data posibil sa fi fost foarte exciat si nu mai iti aduci aminte nimic exact ca si dupa ce dai un examen cand iesi din el nu mai tii minte intrebarile Fii calm!