| Inferno a întrebat:

Am o problema.
Acum circa 3 ani am observat un mic punct care se observa pe alb. Un an mai tarziu aveam multe linii transparent si puncte care se observa bine pe alb iar pe negru mai putin.
Astazi vad ca o panza de paianjjen alcatuita din linii si fiecare linie are in interior cerculete.
Daca stau cu ochii intre deschisi le vad mai bine.
Am fost la oftalmolog in provincie (atunci cand eram in vacanta)
si mi-a spus ca ori e din nastere ori am luat toxoplasma de la pisici.
Am fost in Bucuresti si mi-a spus ca acest gen de puncte se atribuie la boli numeroase si mi-a dat sa fac niste analize.
Am cautat pe Google si am gasit floaters si se potriveste cu ce vad eu.
Voi ce credeti ca este?
Daca este floaters sunt periculoase?
Acolo spune ca iti imbatraneste un gel din ochi, dar eu am 16 ani si nu vad cum ar putea imbatranii asa repede.
Exista vreo unh tratament?
Sunt periculoase?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| kiruxi97 a răspuns:

Ma speri foarte mult si nu stiu ce sunt.

| Davyds a răspuns:

Nu frate,nu sunt deloc periculoase,am si eu,si frate-miu, ma rog la mine sunt mai evoluate, si eu am fost asa speriat la incepu, dar unii oameni se nasc cu chestia asta, o sa mai observi multe chestii de acum incolo...