| IonutPetre12 a întrebat:

Am o problema, acum m-am enervat din cauza vecinilor care aveau muzica si eu nu puteam sa le fac nimic.M-am enervat pana aproape de lesin, dar m-am asezat jos si am inceput sa plang. Dupa m-am zgariat pe nari sa-mi dea sangele.Si plangeam si ma uitam la sange cum curg picaturile.Nu pot sa ma controlez.Ce pastile pot sa folosesc? Sunt baiat la 17 ani...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| DenisIonut01 a răspuns:

Prezintate de urgenta la medicul de familie sa iti de-a o trimitere la psihiatrie, iti va da niste medicamente si te va trimite la psiholog. Te va ajuta mult, incearca sa te controlezi, nu mai baga in seama si nu te enerva din orice

| Donsavas a răspuns:

Psihiatrul prescrie medicație. Mergi la un cabinet de psihiatrie infantila

| alina2k18 a răspuns:

Urgent la psihiatrie daca ai tendinte de autovatamare.
Lasa-i naibii de vecini eu am ajuns la INML din cauza alor mei laughing la doctoru legist nu fusesem ca in rest... laughing plus politiewinking
Suntem ok acum, adica nu vorbim de 3ani de zile laughing
Nu mai pune la suflet, asta-i viatawinking eu rad acum de ce circ a fost atunciwinking

| Anonima163333 a răspuns:

Mergi la un psihiatru.

| Swae a răspuns:

Du-te la un psihiatru/psiholog. Si suna la politie, nu au voie in timpul saptamanii sa dea muzica la maxim, doar in weekend e ok din ce stiu. Si nu te mai rani singur din cauza altora.