| Safire17 a întrebat:

Am o problema! Acum seara am mancat niste carne, cartofi pai (prajiti) si branza sarata, dupa vreo 20 min am mai mancat o banana, acum a inceput sa ma doara stomacul destul de tare cand il "umflu", cand fac miscari bruste si cand ma apas pe stomac (in stanga si in dreapta, in mijloc, nu)... Se poate sa fie de la mancarea ce am mancat-o combinata cu banana si cu apa minerala sau e de la altceva, daca nu, va rog sa imi spneti de la ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Safire17 explică:

Deci se poate sa fie de la assta?

| Safire17 explică:

FataBeatalaughing, ce nick frumos... si acum sa revenim la subiect, azi am facut, inca de doua ori

| AliceIDK a răspuns:

Este de la banana combinata cu mancare si de la apa minerala. Va trece! Du-te la WC si fa ce trebuie. Te vei simtii mai bine!
@Beatrice : Totusi, trebuie sa mananci pe la 20-21. Se face digesti apoi dormi bine!
@Upssss : problema ei digestiva va trece maine sau peste cateva ore!

Daca faci moale ia niste pastile ca sa faci mai legat. Sper ca te-am ajutat!

| UPSsss a răspuns:

Ai consumat alimente foarte greu digeribile deci stomacul tau este plin inca cu ceea ce ai mancat aseara vei vedea ca in 2, 3 zile totul va reveni la normal.Fi atente pe viitor ceea ce mananci seara si mai ales la ce ora mananci

| BeatriceBiaa a răspuns:

Numai manca seara. nu face bine deloc, in afara ca ingrasa, te baloneaza si dormi prost deoarece stomacul nu are timp sa digere tot ce ai mancat inainte sa dormi.

| mirceaqqq a răspuns:

Nu mai manca cartofi prajiti seara si carne! sfatul meu