anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema acum vreo saptamana am fost violata prin sex oral si am apelat la politie. cand a fost cazul trebuia sa ma duca la un medic legist si medicul legist m-a controlat sa vada daca am mai facut sex inainte sa fiu violata. si surpiza mi-a zis ca nu mai sunt virgina si am mai intretinut relatii sexuale mai de mult. cand am ajuns acasa am plans de nervi.din cauza ca nu a fost adevarat ce a zis acel medic nu am avut de fapt relatii sexuale inainte dar am purtat od-uri acum cateva luni si zic ca o fi vazut ceva in neregula din cauza ob-urilor oare e posibil sa ma fi dezvirginat cu ob-uri? stiam ca virginitatea nu depinde numai de himen.da sunt foarte suparata ca acel medic a scris a zis ca as fi intretinut relatii sexuale..nici petting nu am avut nimic de gen..pana la urma cum? oare m-am dezvirginat cu ob-urile? ca alt ceva n-are ce sa fie da nu m-a durut cand le-am bagat oare o fi gresit medicul ca nu mai sunt virgina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
19 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Ti-ai facut un prieten politist si un dusman, medic! Cand esti nevinovata, iti aperi drepturile!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Du-te sa te vada si o femeie medic ginecolog, dar sa stii ca e foarte posibil sa te fi dezvirginat mai demult, cine stie cum, poate chiar si de la ob-uri daca nu ai fost foarte atenta si daca himenul a fost foarte subtire.

| darrio2007 a răspuns:

Cred ca tu ne minti pe noi.Un medic stie foarte bine ce vede.Asa ceva poate vedea si o moasa de la tara. Daca stii ce este aia.Esti sigura ca acel politist iti este prieten? Te-a dus si la legist.Mie mi se pare cusut cu ata alba cazul tau.

evenso
| evenso a răspuns:

Se discuta mult despre asta, adica daca o fata virgina poate sau nu sa foloseasca ob-uri chiar din cauza ca unii sustin ca sa poate dezvirgina folosind astea.
Deci tu nu mai esti virgina din acest punct de vedere ( dupa cum scria medicul legist ), dar poate ca nu ar fi o idee rea sa te duci tu la un ginecolog si sa ceri si parerea lui.
Oricum pentru pentru cazul tau este important sa se dovedeasca daca ai fost violata ( prin sex oral / normal / etc ), si daca dupa acel sex oral ai ramas cu leziuni pe buze specific unei viol sexual.

| relian a răspuns:

Auzi tu cred ca bati cimpii.Pai ce medical legist se ocupa de ginecologie? Ne lasi cu abureala ta.Si vad ca vorbesti foarte ambigu nici tu nu stii ca trebuia cind a fost cazul sa te duci.Deci tu sa inteleg ca te-ai dus dupa mult timp sa il dai pe ala in git care tea pus sa faci oral si medical legist ti-a zis ca nu mai esti virgina.Dar pe de alta parte atunci spui ca ai apelat la politie care nu stiu ce prieten ti-ai facut dar aytunci nu l-ai dat pe ala in git sau cum? Dar daca acel prieten politest tia traso si dupa normal sa nu mai esti viorgina nu crezi? Si eu mai maninc cuvinte ca asa e pe net dar frazele tale nu prea se leaga.Stiai c a virginitatea nu depinde doar de hymen? Dar de ce mai depinde ca vad ca esti deja professor le stii.Acum referitor la medic tot ce se poate ca ala nu e ginecolog chiar daca se pricepe asa la toate cite putin. Vorba cuiva mergi la un medic femeie dar ginecolog nu te mai du la prietenul tau politest ca ala nu stie ce este aia ginecologie.

| Oana92 a răspuns (pentru relian):

La iml oricare medic legist face si controale pentru a depista daca victima a fost sau nu violata, sau in anumite cazuri daca mai e sau nu virgina.

| DNSK a răspuns:

Medical vorbind, clar nu mai esti virgina.Medicul nu era nebun. Ori ti-ai rupt himenul cu ob-urile, ori s-a rupt mai demult, in copilarie sau in adolescenta, fara sa-ti fi dat seama. Se poate. E doar o membrana. Medicul nu-ti vede istoricul cand iti face control, ci doar sesizeaza prezenta sau absenta himenului care atesta, din punct de vedere medical, virginitatea ta

| DNSK a răspuns:

Mai vezi inca o data numele meu pe pagina, dar cine a rasp 1 data a fost prietena mea. nu pot sa credlaughing)) rad, nu zambesc! deci.u ai fost violata prin sex oral. deci cum? cred ca oricine statealaughing) apoi politie, prieten politist, ob-uri, in sfarsit, ideea k ai luat ceva f bun si vreau sa stiu ce! vreau si eu, nu de alta

| Jardelin a răspuns:

Esti un mincinos!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foarte trista povestea. Mi-a venit sa vomit. Iti dau un sfat, ''dezvirgineaza-ti'' mintea, este excitata saraca. PS: Ai grija ce injuraturi folosesti, vezi si tu care sunt mai la moda.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai fost violata "oral" si problema ta este daca mai esti virgina, tu nu ştii ce dracu ai facut? .....doamne...

| Hash001 a răspuns:

1. E medic ginecolog, nu legist; e o mare MARE diferenta
2. Un tampon n-are cum sa te dezvirgineze, iar pe cale orala nu esti virgina;
3.Eu cred ca matura e de vina;

| MrSoapte a răspuns:

Esti in pic, cam distrusa! Tu incepi sa ne vrajesti ca ti-a bagat-o unu` pe gat si, de fapt vrei sa intrebi daca te poti dezvirgina cu OB-uri? Cam cat de retardata sa fii?

| GoddessMaui a răspuns:

Deci "legist ma contral sa vada daca am mai facut sex inainte sa fiu violata..si surpiza mi-a zis ca nu mai sunt virgina si am mai intretinut relatii sexuale mai de mult"
dupa aceea spui "uri acum cateva luni si zic ca o fii vazut ceva neinregula din cauza ob-urilor oare e posibil sa ma fi dezvirginat cu ob-uri?"
da sau ba?

| Cristian_Ion_1995 a răspuns:

Nu

| Fax a răspuns:

N-am putut sa citesc mai departe cand am vazut legistrolling on the floor)daca era legist nu mai scriai aici

| milkywaybee15 a răspuns:

Nu poate să verifice nimeni dacă ești virgină sau nu, nici măcar ginecologul!

| SRM a răspuns:

Te-as viola si eu prin oral la cat pari a fi de proasta... ca observ ca nu stii sa musti, dar stii sa deschizi gura in schimb!

| evolet24 a răspuns:

Medicul probabil era beat sau probabil ob-urile sunt de vina, totusi ob-urile nu dezvirgineaza.chiar daca himenul s-a rupt dimensiunile raman intacte, eu te sfatuiesc sa mergi la un alt medic