| Aledeva99 a întrebat:

Am o problema, am 11 ani si trebuie sa ma duc sa-mi scot 1 sau 2 masele de minte, problema e ca nu stiu ce o sa-mi faca, o sa ma doara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Winniee a răspuns:

Da, va durea putin. Dar asta e.nu stiu sigur la ce vrei sa te referi exact. Dar daca ca fi ceva nu stiu grav iti va face anestezie care sigur va durea si durerea va tine 2-3 zile, dar nu cand tio scoate. Dar nu cred ca iti va face din moment ce nu tea chemat imediat.Cu extragerea doare putin asta e.

3 răspunsuri:
| veronica a răspuns:

Daca meselele au loc sa creasca bine nu e nevoie sa le scoti crede-ma eu am 4 masele de minte si nu am scos niciuna pentru ca cresc f bine si daca chiar trebuie sa te duci ...curaj cam dor nu vreau sa te sperii dar asta e depinde si de doctor

| Aledeva99 explică:

Mai am cam 1 ora pana ma duc, help

| boaca_9380 a răspuns:

Te va durea asa tare incat nu o sa mai ai nevoie de tpu...cine draq va lasa pe net de la varste asa mici...