Asa mi se pare ca am in partea stanga in fata mai putin par dar oricum nu e din cauza frizuri pentru ca se vedea diferenta parca e parul mai deschis si mai rar...
Coșurile sunt provocate de excesul de sebum, trebuie să vezi un dermatolog, cel mai bine e să te razi la 0 să tratezi bubele apoi să ai grijă de păr.
Vezi un medic dermatolog v-a ști cu exactitate ce să îți dea.
Am aceeasi problema de la 19 ani.Acum am 21 de ani si inca ma confrunt cu aceasta situatie.Voi incerca sa te ajut deoarece stiu si eu cat de disperat eram cand au inceput sa apara.
Am fost la dermatolog cu aceasta problema si mi-a spus ca e de la excesul de sebum.Mi-a dat ca tratament urmatoarele:
1-Sampon MediKet Plus-totdeauna trebuie sa il folosesc
2-EryFLuid-o solutie cu care te dai pe cosuri in aceasta ordine.Te speli la cap cu samponul MediKet, il lasi 10 min pe par te limpezesti iti dai cu EryFluid pe cosulete lasi 15 min sa intre in piele iar apoi te limpezesti doar cu apa.
3-Foarte important Azitrox500.-3 pastile sunt intr-un flacon.In prima saptamana iei de ex luni, marti, miercuri iar apoi una in fiecare luni la aceeasi ora.
Tratamentul este costisitor dar sanatatatea este mai importanta zic eu.
---MediKet-50 lei ( Sa iei varianta mare deoarece e mult mai rentabila) - iti ajunge o luna si ceva, sa te speli din 3 in 3 zile.
---EryFluid-40 lei-2 luni
---Azitrox - 3 pastile 25 lei.
Sper ca ti-am fost de folos.
Inca ceva, la intreruperea tratamentului cosurile o sa iti apara din nou, ti-o spun din propria experienta.
Am avut si eu probleme cu coșurile in cap exact cum ai avut tu. Am fost la un medic si mi-a dat sa cumpăr:
ulei 100% pur de arbore de ceai ( Tea Tree) de la Thursday Plantation.
Am pus câteva picături de ulei pur de arbore de ceai in șampon si diferențele au început sa apară.
După câteva spălări coșurile au început sa se usuce si apoi au dispărut complet.
La mine a funcționat foarte bine m-a scăpat de coșuri din cap si acum nici mătreața nu mai fac.
Iți mai recomand sa iți schimbi săpunul normal cu un săpun pe baza de ulei pur de arbore de ceai.
Si eu am avut cosuri in cap, si am reusit sa ma vindec tot cu aceste produse naturale de la Thursday Plantation. Am inceput sa folosesc un sampon natural cu tea tree, un balsam natural cu tea tree si un ulei 100% pur din arbore de ceai. Cand foloseam samponul si balsamul am pus in palma 5-6 picaturi de ulei peste sa fie mai puternic. Tot legat de ulei inainte de dus, cu vreo 40 de min, am pus pe cosuri 1 picatura. pup