| SouljaBoys a întrebat:

Am o problema am facut "supra antrenament" la maini de la flotari excesive... Puteti sa-mi spuneti ce trebuie sa fac sa-mi treaca sau cv tratament... sunt asa de doua saptamani si nu simt ca mi-a trecut nici macar un pictonguebig grin FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| catalin188 a răspuns:

De fiecare data cand te pui sa faci mai mult exerciti ia cate o aspirina
si acum ia aspirina si dizolva o cantitate mare de zahar intr-o cantitate mica de apa si bea cu aspirina

| ionutzu94 a răspuns:

Nu este posibil dupa 2 saptamani sa nu iti treaca, de la flotari iti faci numai pieptu cat de cat dar la maini nu stiu ce ai avea, zile parintilor sa iti faca un masaj cu o crema si o baie calda, daca nici asa nu trece du-te la doctor.

| florina_3397 a răspuns:

Mie mi-a zis mereu proful de sport ca daca ai febra musculara si vrei sa-ti treaca trebuie sa faci in continuare sport

funda

| baimareanu a răspuns:

In primul rand nu mai face. poate ai febra musculara... eventual ia o lingurita de zahar...o sa ti treaca! si o sa mai poti face

| samy97 a răspuns:

Incearca un fel de comprese dar nu mult timp doar 5-10 min dupa care pauza multa, fara efort.

| Daniaa a răspuns:

Mereu febra muschulara datorata efortului fizic se remediaza prin miscare incearca sa faci exercitii am patit-o si euwinking si dupa mi-a trecut nu e nimic ingrijorator!

| Skwyt a răspuns:

Mai bine ar fi a te duci la un doctor i a vezi care`i problema parerea mea este ca poate ai facut vre`o intindere si poti pune pe mama sau tu singura si sa-ti masezi locurile unde te doare:-* gasesti la farmaciile naturiste http://www.google.ro/......tp?/imgres este foarte bun:D (FUNDA te rog):D