De fiecare data cand te pui sa faci mai mult exerciti ia cate o aspirina
si acum ia aspirina si dizolva o cantitate mare de zahar intr-o cantitate mica de apa si bea cu aspirina
Nu este posibil dupa 2 saptamani sa nu iti treaca, de la flotari iti faci numai pieptu cat de cat dar la maini nu stiu ce ai avea, zile parintilor sa iti faca un masaj cu o crema si o baie calda, daca nici asa nu trece du-te la doctor.
Mie mi-a zis mereu proful de sport ca daca ai febra musculara si vrei sa-ti treaca trebuie sa faci in continuare sport
funda
In primul rand nu mai face. poate ai febra musculara... eventual ia o lingurita de zahar...o sa ti treaca! si o sa mai poti face
Incearca un fel de comprese dar nu mult timp doar 5-10 min dupa care pauza multa, fara efort.
Mereu febra muschulara datorata efortului fizic se remediaza prin miscare incearca sa faci exercitii am patit-o si eu si dupa mi-a trecut nu e nimic ingrijorator!
Mai bine ar fi a te duci la un doctor i a vezi care`i problema parerea mea este ca poate ai facut vre`o intindere si poti pune pe mama sau tu singura si sa-ti masezi locurile unde te doare:-* gasesti la farmaciile naturiste http://www.google.ro/......tp?/imgres este foarte bun:D (FUNDA te rog):D