| LorenaMaria55676 a întrebat:

Am o problema, am menstruatie nereguata si am fost la endocrinolog care mi-a cerut sa fac niste analize de hormoni si mi-au iesit toate in regula in afara de progesteron care a iesit 0, 20. Menstruatie am de 2 ani si cand mi-a venit prima data a fost bine dupa am avut hemoragie si mi-a dat medicul anticonceptionale oprindu mi cm 6 luni (dupa am fost la endocrinolog) problema e ca am luat si duphaston dar dupa nu mi-a mai venit menstruatia o luna, dupa luna aia mi-a venit si dupa a mai venit dupa 2 luni fara sa iau nimic si a fost normal, am 15 ani si faza e ca daca nu o sa mai iau niciun hormon o sa mi se regleze?(deoarece pastilele m-au dereglat)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IoanaPuppy31 a răspuns:

In primul rand nu mai lua nicio pastila, ai 15 ani. Menstruatia se reguleaza in timp. Si du-te la ginecolog ca el e specializat in astea.
O zi buna!

0 răspunsuri: