| bob02008 a întrebat:

Am o problema, am varsta de 48 de ani si mi-a aparut de ceva vreme in zona umarului dar in spate, lipit de spada umarului stang o unflatura ca un os, care are capul iesit spre gat exact in zona muschilui trapez. Eu cred ca este o depunere de calciu deoarece a inceput sa creasca mereu. Am dureri destul de mari. Am folosit diferite unguente de la cele naturiste pana la fastumgel sau sindolor. Cineva mi-a spus ca e posibil sa fie un chist osos. Aveti idee ce este? sau cum asi putea scapa de el?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

La fel de bine poate fi o tumora. Nu vreau sa te sperii dar du-te cat mai repede la medic.

| BGDs a răspuns:

E posibil sa fie o calcificare dar la fel de bine e posibil sa fie si ceva mai grav de atat, asa cum zice @Abh. Mergeti repede la doctor

| bob02008 explică (pentru BGDs):

La calcificare ma gandesc si eu deoarece cand pipai " osul " este ca si cand s-ar acumula o multime de pietre la rinichi intr-una singura, adica coltoros. Exista si tumori osoase? Pot si cancerigene? ma refer ca nu e umflat ca o punga de lichid sau o zona carnoasa si doar OS cu multe "capete"

| bob02008 explică (pentru BGDs):

La posibilitatea de a fi calcificare ma gandesc si eu, deoarece"osul" este format coltos, de parca ar fi o acumulare de pietre (pare a avea mai multe capete). Exista si tumori osoase? deoparece nu este o unflatura ca o punga de lichid. Si daca exista ele pot fi cancerigene?

| BGDs a răspuns (pentru bob02008):

Din pacate exista si tumori osoase. Pot fi benigne sau maligne. Absolut orice celula din corp se poate transforma malign. Ar fi bine sa mergeti la un medic totusi

| Spike189 a răspuns:

Cred ca mai bine ati merge la doctor.