| Badrock a întrebat:

Am o problemă.Am vazut ceva pe youtube cu marirea buzelor "O fata sì-a marit buzele cu un pahar de sticla acasa (Am văzut pe youtube)"
Si am incercat si eu sa fac chestia asta.Am tras aierul din pahar si dupa 5 minute mia aprut o pata mare mov (ca o vânătaie).
Nustiu ce sa fac

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Era normal sa iti apara o vanataie. Chestia de pe Youtube era o gluma prosteasca, banuiesc ca cei care au facut gluma nu s-au asteptat sa urmeze cineva sfatul, care era in mod evident glumet si de nepus in practica. Pune gheata pe vanataie, o sa treaca in acteva zile. Si data viitoare foloseste-ti discernamantul, altfel o sa ajungi sa te sinucizi dupa metode gasite pe Youtube.

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Felicitari, tocmai ti-ai inveinetit botul!
De ce doamne iarta-ma vreti sa aratati ca niste botoase? Esti fetita draguta, nu-i pacat sa vrei sa te urataesti ca sa rada lumea sau fetitele de tine?!