anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema.
Am vrut sa merg sa beau apa iar cand m-am ridicat de pe pat, am ametit si am cazut jos si mi-au amortit buzele.

Ce sa fie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Luha_Elena_Lavinia_1998 a răspuns:

Cel mai probabil anemie sau cădere de calciu. Consulată-ți doctorul de familie care o să știe mai bine despre ce e vorba.

| AlexisJohn17 a răspuns:

În general se întâmplă mai oricui treaba asta, este din lipsa de calciu sau anemie, consulta un medic și vezi ce poți face pentru asta!

Bula
| Bula a răspuns:

Daca faci miscare (ridicare) brusca, e posibil sa te ametesti.
Daca ameteala se intampla mai des, atunci trebuie sa mergi la medic pentru investigatii (nivel de calciu, examen cardiac, neurologie)!

| Cristine9595 a răspuns:

Probabil e lipsa de calciu, care duce la spasmofilie.

| BotezanDaniel a răspuns:

Salutare! happy Nu cred că știe nimeni de aici, mai bine decât medicul de familie, big grin și dacă preferi să aflii părerea noastră, în primul rând, sincer, nu găsești mai mult ajutor. happy Multă sănătate!