| Zanfir_Beatrice_2000 a întrebat:

Am o problema cam mare. De vreo 2 luni îmi tot bate inima prea tare sau prea incet fără sa fac nimic. Câteodată simt ca îmi vibreaza corpul. Îmi bate inima tare atunci când stau în pat. Intr-un timp mă durea și pieptul dar acum nu mă mai doare. Îmi este foarte frica sa merg la doctor. Am 13 ani. Dacă merg la doctor ce o sa îmi facă? Îmi este cel mai tare frica de ace.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| KillaNoFilla a răspuns:

Daca cumva consumi sucuri, cafea, ciocolata, margarina, carne mai grasa, lasa-le in mare pentru o perioada si du-te la medic.

| cosmina23456 a răspuns:

Nu are ce injectii sa iti faca daca te doare inima, laughing) cel mai probabil o sa te asculte cu stetoscopul ( o chestie cu 2 fire care si le baga in urechi doctorul sa auda mai bine si o chestie rotunda care o apropie de piept sa auda bataile mai bine). in cel mai rau caz iti poate face o radeografie de la care, de sigur, nu simti absolut nimic. dar e mai bine sa te duci la doctor, daca este o problema nerezolvata care e foarte mica se poate agrava daca o lasi sa astepte si se pot intampla lucruri mult mai rele. la varsta ta durerile mai sunt si de la lipsa unor vitamine din corp sau bataile puternice sunt doar in mintea ta de la frica. sau inima incepe sa iti bata mai tare tocmai pentru ca iti este frica laughing cine stie, mai bine te duci la doctor acum in caz ca este vreo problema decat sa te duci mai tarziu dar sa nu mai ai ce face